Πρώτη προπόνηση για τις Μεικτές της ΠΑΜ-Θ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης  –  

Με μεγάλη αισιοδοξία και πολύ διάθεση έγινε στο Ενωσιακό Γήπεδο της Ξάνθης η πρώτη προπόνηση των μικτών της Α’ Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Σε αυτήν συμμετείχαν οι επίλεκτοι παίκτες που ξεχώρισε ο περιφερειακός προπονητής Βασίλης Μουρατίδης από τα πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που έγιναν μεταξύ των  Μεικτών Ομάδων ΕνώσεωνΔράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου που έγιναν σε Νέους και Παίδε.

Ο περιφερειακός προπονητής Βασίλης Μουρατίδης σε συνεργασία με τους ενωσιακούς προπονητές έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι «επίλεκτοι» σε Νέους και Παίδες. Να θυμίσουμε πως οι άλλες δύο προπονήσεις θα γίνουν στις 2 και 9 Απριλίου στην Ξάνθη, πριν το πρώτο παιχνίδι των Μεικτών Ομάδων Νέων και παίδων της Περιφέρειας που θα διεξαχθεί στης 10 Απριλίου στο Ενωσιακό της Καβάλας, οπού οι επίλεκτες ομάδες των Μεικτών της ΠΑΜ-Θ θα φιλοξενήσουν τις αντίστοιχες επίλεκτες ομάδες των μεικτών της Β’ Περιφέρειας (που περιλαμβάνει τις ΕΠΣ Μακεδονίας, Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών και Χαλκιδικής).

Υπενθυμίζεται ακόμα ότι στις επίλεκτες ομάδες της Περιφέρειας κλήθηκαν συνολικά 13 ποδοσφαιριστές από τις ΕΠΣ Εβρου, Θράκης και Ξάνθης στους Νέους ενώ επίσης 13 είναι οι θρακιώτες που κλήθηκαν και στους παίδες.

Για να θυμηθείτε ποιοι Θρακιώτες κλήθηκαν στους Νέους κάντε κλικ ΕΔΩ

Για να θημηθείτε ποιοι Θρακιώτες κλήθηκαν στους Παίδες κάντε κλικ ΕΔΩ