Τροπαιούχος επέστρεψε στο γήπεδο ο «Γκόγκος»

Ένα μήνα πριν την κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί, ο «Γκόγκος» πανηγύρισε ένα κύπελλο.

Αυτό που κατέκτησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Ο Γιώργος Φωτιάδης επέστρεψε στο γήπεδο και η επιστροφή αυτή σημαδεύτηκε από την κατάκτηση του κυπέλλου, με το οποίο φωτογραφήθηκε (εικόνα που ανάρτησε και στο προσωπικό του προφίλ στο facebook).

Η περιπέτεια του «Γκόγκου» έχει συγκινήσει όλους τους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης αλλά και τους αθλητές και τους παράγοντες της ομάδας. Μάλιστα, έσοδα από παλιότερους αγώνες του Εθνικού διατέθηκαν στην οικογένειά του για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

«Η καρδιά μου χτυπά στα χρυσά παιδιά του Εθνικού που κατακτήσαμε το τρόπαιο και πάνω από όλα στον Εθνικό, στη Λέσχη Πετοσφαίρισης και σε όλον τον κόσμο που με στήριξε. Θέλω να δώσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστών στον Ραφαήλ Κουμεντάκη για το μεγάλο δώρο που μου έκανε, το μετάλλιο που κατακτήσαμε σήμερα πραγματικά θα μείνει μέσα στην καρδιά μου, σας ευχαριστώ όλους», σχολίασε ο αγαπητός σε όλους Γκόγκος σε φίλους του στο facebook.

Παράλληλα, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που στήριξε οικονομικά τον ίδιο και την οικογένειά του σε αυτήν την «δύσκολη στιγμή που περνάω με την υγεία μου». Και αποκάλυψε τα νεώτερα για αυτήν: «Μου δώσατε μεγάλο κουράγιο. Θέλω όμως να σα πω ότι η επέμβαση δεν έγινε ακόμα, θα γίνει σε ενάμισι μήνα στην κλινική Αγιος Λουκάς στο πανόραμα Θεσσαλονίκης, αλλά το σημαντικότερο που έχω να πω είναι πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι μαζί μου πως θα πάνε όλα καλά, θα γυρίσω ακόμα πιο δυνατός και στο τέλος της επέμβασης θα είναι για εμένα μια μεγάλη επιτυχία…».