Ωρα τελικού και για το κύπελλο της ΕΠΣ Εβρου!

Η ώρα του μεγάλου τελικού για το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου έφτασε, καθώς Ρίζια και Έβρος Σουφλίου αναμετρώνται στις 4.00 το απόγευμα στην Ορεστιάδα (liveαπό τοπ thrakisports).

Ο αγώνας έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και ένα μεγάλο αουτσάιντερ.

Το φαβορί είναι ο Έβρος Σουφλίου, που εξαρχής ξεκίνησε στην διοργάνωση ως η μεγαλύτερη αυτή τη στιγμή ομάδα του Έβρου (η μόνη που αγωνίζεται άλλωστε σε περιφερειακό πρωτάθλημα και όχι στο τοπικό). Οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη απέκλεισαν στον πρώτο γύρο του Νοτίου Ομίλου τον Ποντιακό, στον δεύτερο την Καππαδοκία και στον τρίτο την Ένωση. Στον νοκάουτ ημιτελικό που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην Σαμοθράκη, νίκησαν με 1-0 τον ΣΑΟΣ και προκρίθηκαν στον τελικό.

Από την πλευρά τους, τα Ρίζια μάλλον αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Ομάδα που βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας στην ΕΠΣ Έβρου, εκμεταλλεύθηκε το ιδιόρρυθμο σύστημα με μονές αναμετρήσεις και κληρώσεις με γεωγραφικά κριτήρια. Απέκλεισαν στον πρώτο γύρο του Βορείου Ομίλου το Πραγγί και στο δεύτερο την Καρωτή, κερδίζοντας με 2-0 σε νοκάουτ αγώνα. Στον τρίτο γύρο επικράτησε με 4-2 του Ασπρονερίου και στον ημιτελικό με 1-0 της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Αναμφισβήτητα, τα Ρίζια αποτελούν το μεγάλο αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, ωστόσο σε έναν τελικό όλοι μπορούν να ελπίζουν. Ο Έβρος Σουφλίου, έχοντας διασφαλίσει την άνοδο στη νέα Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία, επιθυμεί πάντως διακαώς να κερδίσει το τρόπαιο και έτσι να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, δίνοντας στο τέλος της σεζόν αρκετά δυνατά τεστ σε επίσημους αγώνες ενόψει της επόμενης δύσκολης αγωνιστικής περιόδου.

Ο αγώνας διεξάγεται εσπευσμένα το απόγευμα της Τετάρτης στο ουδέτερο Δημοτικό Γήπεδο Ορεστιάδος, καθώς η ΕΠΟ με έγγραφό της ζήτησε από όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων να έχουν δηλωθεί οι κυπελλούχοι κάθε ΕΠΣ ως τις 25 Μαρτίου, για να δοθεί περιθώριο στις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή (όσες θελήσουν) στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Το thrakisportsθα έχει liveενημέρωση από την εξέλιξη του μεγάλου τελικού για το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου…