Live: Αγ. Θεόδωροι – ΠΑΟ Κοσμίου 1-2 (τελικό)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το thrakisports την εξέλιξη του τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον ΠΑΟ Κοσμίου και τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, που διεξάγεται στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής.

Ο αγώνας θα αρχίσει σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να δείτε το pregame και τις ομάδες που απέκλεισαν οι δύο αποψινοί αντίπαλοι μέχρι να φτάσουν στον τελικό με ένα κλικ ΕΔΩ.

Θα υπάρχει απευθείας ραδιοφωνική κάλυψη από τον «Δίαυλο Ροδόπης» σε περιγραφή Γιάννη Κεσόπουλου που μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Σάκης Σκουλής): Καλαϊτζίδης, Κωστελάτος, Γιαπουντζίδης, Παπαηλίας, Χαλβατζής, Αλεξίου, Αχμέτ Χουσειν, Κατράνας, Σπαντιδέας, Ταβασίδης, Παρασκευόπουλος.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Σάββας Αιβάζης) Χρανιώτης, Βαλσάμης, Κωνσταντινίδης, Κουφιώτης, Πατσαλής, Τρίχας, Μορφακίδης, Γεμενετζής, Λυκούδης, Πεχλιβανίδης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κουμπαράκης με βοηθούς τους Χαρίτση και Χούσκογλου, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θράκης. 

 

Πιο πριν η παιδική ομάδα του Πανθρακικού επικράτησε σε αυτό το γήπεδο της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού με 4-0 στον τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος.

Δεν είναι περισσότερα από 100 άτομα οι θεατές αυτή τη στιγμή στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής, που τείνει να γίνει μόνιμη έδρα φιλοξενίας του τελικού.

 

1′  Έναρξη του τελικού

12′  Γκολ για τον Σπάρτακο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταβασίδη, στην πρώτη φάση του αγώνα. Από δεξιά ο Αμέτ Χουσεϊν έκλεψε την μπάλα από τον Κωνσταντινίδη και ο παίκτης του Κοσμίου αναγκάστηκε να τον ανατρέψει μέσα στην περιοχή. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – ΠΑΟ Κοσμίου 1-0.

20′  Σουτ κεραυνός του Τρίχα, στο οριζόντιο δοκάρι του Καλαϊτζή. Στην επαναφορά ο Κωνσταντινίδης στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το τέρμα ακυρώνεται καθώς ο παίκτης του Κοσμίου ήταν εκτεθειμένος.

35′   Νέο ακυρωθέν γκολ για τον ΠΑΟ Κοσμίου. 

45′  Τελος πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – ΠΑΟ Κοσμίου 1-0.

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Δύο αλλαγές για τον ΠΑΟ Κοσμίου. Βγαινει ο Βαλσάμης και μπαίνει ο Κατσιώτης, βγαίνει ο Μορφακίδης και μπαίνει ο Λιάρος.

49′  Περίπου 500 πλέον οι φίλαθλοι στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής

60′  Δοκάρι για το Κόσμιο με τον Πεχλιβανίδη. Το κόσμιο πιέζει, αλλά δεν έχει καταφέρει να διασπάσει την άμυνα του Σπάρτακου.

65′  Γκολ για το Κόσμιο.  Ο Αγγελος Κατσιώτης ισσοφαρίζει σε 1-1

66′ Πρώτη αλλαγή για τους Αγίους Θεοδώρους.  

86′  Γκολ για το Κόσμιο με τον Σωκράτη Κωνσταντινίδη. Το Κόσμιο ανατρέπει την εις βάρος του κατάσταση λίγο πριν το τέλος και ενώ όλα έδειχναν ότι πάει το ματς προς 

90′ Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις

90+4′ Τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – ΠΑΟ Κοσμίου 1-2.

Κυπελλούχος ΕΠΣ Θράκης για την περίοδο 2012-2013 ο ΠΑΟ Κοσμίου, που κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τον Σπάρτακο, τέσσερις μέρες πριν το ματς “τελικό” του πρωταθλήματος με τον Οδυσσέα Αναγέννησης για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τον μεγάλο τελικό…