Κουτσό και Θαλασσιά στον τελικό της ΕΠΣ Ξάνθης!

Ο Παύλος Μελάς Κουτσού και η Αναγέννηση Θαλασσιάς θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Στις επαναληπτικές ημιτελικές αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (20/3) ο Παύλος Μελάς νίκησε στο Κουτσό με 1-0 τον Ορφέα Ξάνθης ενώ η Αναγέννηση Θαλασσιάς έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Κιμμερίων.

Το μεγάλο ντέρμπι έγινε στο Κουτσό, όπου η πρόκριση ήταν ρευστή μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Το τέρμα που την χάρισε στην γηπεδούχο ομάδα πετυχε ο Τζιουβάρας στο 66ο λεπτό. Ο Μούρμοπγλου εκτέλεσε ένα φάουλ εκτός περιοχής, απέκρουσε ο Μαυρόπουλος, στην συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή πήγε επάνω στον Τζιουβάρα που σε κενή εστία, αφού ήταν εξουδετερωμένος ο γκολκίπερ του Ορφέα, έγραψε το 1-0 που έμελλε να χαρίσει την πρόκριση στον Παύλο Μελά.

Αντιθέτως, στην Θαλασσιά έγινε ένα ήρεμο παιχνίδι μετά την εκτός έδρας νίκη της Αναγέννησης με 1-3 επί του Εθνικού στα Κιμμέρια στο πρώτο ματς. Ετσι, οι δύο ομάδες χωρίς να φορτσάρουν, έμειναν ισόπαλες 0-0 και εύκολα η Αναγένηση προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Περισσότερες λεπτομέρειες με όλα όσα έγιναν στους δύο ημιτελικούς σε λίγο…