Κομβικό το παιχνίδι με την Ξάνθη για τον Ατρόμητο

Ατυχία, δοκάρια και αγωνιστική συμπεριφορά έχουν φέρει τον Ατρόμητο σε δύσκολη βαθμολογική θέση, αφού κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ.

Το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Αστέρα, την Κυριακή που μας πέρασε, ήταν μία καλή ευκαιρία για να δούμε αντιμέτωπες δυο ομάδες που τα τελευταία χρόνια δείχνουν πως περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο. Η ομάδα της Αρκαδίας πήρε τη νίκη σχετικά εύκολα, με τους Περιστεριώτες να προβληματίζουν σε ακόμα ένα παιχνίδι μετά το σπουδαίο διπλό στο Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού.ει εκτός πλέι οφ.

Συγκεκριμένα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού μετρούν τρεις ισοπαλίες, δυο ήττες και μία νίκη, έχοντας πετύχει σε αυτά τα έξι ματς μόλις ένα γκολ κι έχοντας δεχθεί τρία τέρματα. Έτσι η διαφορά από την έκτη θέση μειώθηκε αρκετά (τρεις πόντοι) με τον ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα πλέι οφ.

 

Το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη λοιπόν την άλλη Κυριακή έχει μεγάλη σημασία για τον Ατρόμητο, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας μπλέκει για τα καλά (σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΣ έχουμε μπαράζ). Αλλά κομβική σημασία θα έχει και για την Ξάνθη, αν θέλει να κεφαλαιοποιήσει την μεγάλη νίκη στην Κομοτηνή και να ελπίσει σε κάτι καλύτερο…