Φιλική νίκη της Ξάνθης επί της Εθνικής Ενόπλων

 

Φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έδωσε η Skoda Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδό της.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών που χρησιμοποίησε και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η Εθνική Ομάδα Ενόπλων στο πρώτο ημίχρονο πήρε δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ αλλά η Skoda Ξάνθη κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας σημείωσε χατ τρικ και το τελικό 4-2 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
 
Στο 8’ ο Κατσικοκέρης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 0-1. Στην συνέχεια ο Ονουάτσι είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 11’ και το 15’ αλλά ο Λυμπερόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 30’ ο Βασιλακάκης πάσαρε στον Πλατέλλα και ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το 1-1. Στο 36’ ο Τζανέτος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κυβελίδης με κεφαλιά ανενόχλητος μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-2. Στο 40’ ο Νάκας ισοφάρισε με όμορφο πλασέ σε 2-2.
 
Στο δεύτερο ημιχρονο, στο 49’ ο Πλατέλλας μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-2 με σουτ και λίγο αργότερα ο Καραγκούνης πλάσαρε τον Ζαρόπουλο με την μπάλα να καταλήγει στην πάνω μεριά των δικτύων της Skoda Ξάνθη . Ο Βαγγέλης Πλατέλλας στο 56’ έφτασε στο χατ τρικ καθώς με όμορφο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Λυμπερόπουλο κάνοντας το 4-2. Στο 70’ το καλό δυνατό αριστερό σουτ του Πλατέλλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 76’ ο Αλτιπαρμακόφσκι σκόραρε κάνοντας το 5-2.
 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κος Καλαϊτζής με βοηθούς τους κ.κ. Μπαχαρίδη και Γκιαούρη.
 
SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Τσαμούρης, Ντάνι, Μπαξεβανίδης, Πρίττας, Βασιλακάκης, Τριάδης, Νάκας, Πλατέλλας, Ονουάτσι. Έπαιξαν και οι: Πατσατζόγλου, Μπαρέττας, Καρυπιάδης, Παπαδημητρίου, Χελιδώνης, Αλριπαρμακόφσκι, Ελληνίδης.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ: Λυμπερόπουλος, Μπουγάτσιας, Κωνσταντέλλος, Ταμπάκης, Αργάνης, Τζανέτος, Κατσικοκέρης, Κυβελίδης, Βασιλείου, Καραγκούνης, Σαπανίδης. Έπαιξαν και οι: Κουρουλάκης, Καραμπίνης, Τζανης, Θάνος.