Στο “Ελ Θράκικο” και ο νέος Μητροπολίτης Μαρωνείας!

Τελικά η ανάρτηση του thrakisports σχετικά με το δίλημμα του νέου μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονα αποδείχθηκε προφητική.

 

Στην εξέδρα των επισήμων του ΔΑΚ Κομοτηνής εμφανίστηκε τελικά ο νέος δεσπότης, τον οποίο “αιχμαλώτισε” ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας “Παρατηρητής της Θράκης”.

Έφτασε στο ΔΑΚ Κομοτηνής έφτασε περίπου στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Ξάνθη, πήρε θέση πήρε θέση στα επίσημα και παρακολούθησε το θρακιώτικο ντέρμπι, ενώ μάλιστα επευφημήθηκε κατά την άφιξή του στο γήπεδο.

Ωστόσο, δεν έκανε καλό ποδαρικό στην ομάδα της νέας του “πατρίδας”, αφού εκείνη την ώρα τραυματίστηκε ο Παπαδόπουλος, άλλαξαν οι ισορροπίες και ακολούθησε το δοκάρι του Πανθρακικού και τα τέρματα της Ξάνθης. Αντιθέτως, στάθηκε γουρλής για τους φιλοξενούμενους ξανθιώτες, στην μητρόπολη της οποίας υπηρετούσε μέχρι πριν από λίγες ημέρες.

Θυμηθείτε όσα έγραφε πριν το “Ελ Θράκικο” το thrakisports σχετικά με το δίλημμα του νέου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων με ένα κλικ ΕΔΩ