Πρωταθλητής στην ΑΜ-Θ το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας!!!!

 

Στα πλαίσια του σχολικού  πρωταθλήματος ποδοσφαίρου η ομάδα του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας έγραψε ιστορία, αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νικώντας στον τελικό την ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Δράμας 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι.

 

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 0-0. Ο αγώνας διεξήχθη στο εθνικό στάδιο Δράμας και έτσι πλέον, η ομάδα κέρδισε επάξια την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων, έχοντας ως πρώτη αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι αγώνες που έδωσε το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας μέχρι την κατάκτηση του τίτλου στην ΠΑΜ-Θ:

ΑΓΩΝΑΣ 1ος  2ο ΓΕΛ Ορεστιάδας- ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας    1-2
ΑΓΩΝΑΣ 2ος  ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου -ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας   1-2 
ΑΓΩΝΑΣ 3ος  1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας – ΕΠΑ.Λ  Ορεστιάδας   0-3
ΑΓΩΝΑΣ 4ος  4ο ΓΕΛ Αλεξπολης – ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας 0-5  Πρωταθλητής Έβρου.
ΑΓΩΝΑΣ 5ος  2ο ΓΕΛ Κομοτηνής – ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας  1-2  
ΑΓΩΝΑΣ 6ος 2ο ΕΠΑ.Λ Δράμας  – ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας  0-0 ( 3-4 στα πεναλτι) Πρωταθλητής Περιφέρειας.

Αξίζει ακόμα να αναφερθεί ότι οι μαθητές-ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ομάδα είναι οι: Οτέμπερης Παναγιώτης, Ρούμογλου Βασίλης, Κιτσικούδης Πάρης, Πετράς Αθανάσιος, Μπουργούδης Ιωαννης, Μπαξεβανίδης Στεργιος, Γοδόσης Γεώργιος, Πεχλιβανίδης Κυριάκος, Ντινούδης Κων/νος, Οτέμπερης Ηλίας (αρχηγός) ,Καράμπελιας Μανώλης, Ζολώτας Γρηγόρης, Βλασίδης Ελευθέριος, Σακιζλής Παναγιώτης, Βουλγαρίδης Βασίλειος, Κελαποστόλου Αθανάσιος και Τσακίρης Αδαμάντιος. Γυμνάστρια του Σχολείου είναι η κ. Τσομπανίδου Άννα και Προπονητής της ομάδας ο εκπαιδευτικός κ. Βενετίδης Κώστας