Οι πρώτες δηλώσεις Λοντίγκιν με τη φανέλα της Εθνικής

Την ευχή του η πρώτη κλήση του στην Εθνική Ομάδα να συνδυαστεί και με τη νίκη επί της Βοσνίας, εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησής του με τη φανέλα της μεγάλης ομάδας της γαλανόλευκης.

 Ο Λοντίγκιν έκανε την Τρίτη (19/3) την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» και μίλησε για την υποδοχή του από τους συμπαίκτες του, αλλά και το παιχνίδι με την Βοσνία.

«Τα συναισθήματα είναι πολύ ευχάριστα. Από την στιγμή που ήρθα τα παιδιά με δέχθηκαν με ευχές και σε ευχάριστο κλίμα. Από εκεί και πέρα, θα έχουμε χρόνο να τους γνωρίσω περισσότερο και να έρθουμε πιο κοντά με τα παιδιά», ανέφερε αρχικά για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του στην Εθνική.

Αναφορικά με τη ψυχολογία της ομάδας και αν θα φέρει… γούρι, απάντησε: «Η ψυχολογία είναι πολύ καλή. Ελπίζω να φέρω τύχη και να περάσει η ομάδα». Για το αν το ματς θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Μακάρι να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρώτη θέση»

Ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής, ανέφερε: «Δεν έχω προλάβει να μιλήσω πολύ με τα παιδιά. Στην αρχή μου είπαν συγχαρητήρια».

Τέλος, για την «καυτή» έδρα της Βοσνίας, τόνισε: «Δεν έχουμε το μυαλό μας εκεί. Έχουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι, τι θα μας πει ο προπονητής. Θέλουμε να είμαστε αποκλειστικά συγκεκριμένοι στις οδηγίες του κόουτς και δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο».

 

Δείτε τις δηλώσεις Λοντίγκιν στην webcamera της ΕΠΟ αμέσως μετά από αυτές που έκανε ο Γιώργος Σαμαράς, με ένα κλικ ΕΔΩ