Ο Πέπε Γκονζάλες για τον Εθνικό και το νέο Πάπα

Στο thrakisports και τον Γιώργο Πανταζίδη μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/3) ο αργεντίνος πρώην παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Πέπε Γκονζάλες, από το Κατάρ όπου βρίσκεται και συνεχίζει την καριέρα του.

Την ώρα εκείνη πραγματοποιούνταν στο Βατικανό η τελετή ενθρόνισης του νέου Πάπα Φραγκίσκου και ο αγαπητός σε όλους Πέπε δεν άφησε ασχολίαστη τη στιγμή: «Στην Αργεντινή οι πάντες είναι χαρούμενοι για την εκλογή του. Είναι οπαδός του ποδοσφαίρου και της ομάδας Σαν Λορέντζο. Είμαστε υπερήφανοι να έχουμε Πάπα Αργεντίνο. Πιστεύουμε ότι θα αναμορφώσει την εκκλησία ακόμα περισσότερο και θα φέρει πιο κοντά στους Χριστιανούς».

 

Ακόμα, ο Πέπε Γκονζάλες είπε: «Προσωπικά ελπίζω ότι θα πετύχει σπουδαία πράγματα στο Βατικανό και όλοι οι Αργεντίνοι είμαστε υπερήφανοι για αυτόν και πιστεύουμε ότι αυτό είναι σημάδι για τις αλλαγές στην Εκκλησία».

 

Στο τέλος της συνομιλίας μας, που έγινε την ώρα που βρίσκονταν στο Βατικανό η τελετή ενθρόνισης του νέου Πάπα, στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσε το «παρών» και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος (κάτι τέτοιο συνέβη για πρώτη φορά μετά από 1.000 χρόνια), ο Πέπε θέλησε μέσω του thrakisports να στείλει και ένα μήνυμα στους φίλους του βόλεϊ στον Έβρο.

 

«Παρακαλώ, επιτρέψτε μου να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους οπαδούς και τους ανθρώπους στην Αλεξανδρούπολη, που πάντα με βοηθούσα σε όλα την περίοδο που ήμουν εκεί», είπε ο Πέπε Γκονζάλες, που γνώριζε τόσο για την πορεία Ευρώπης που πραγματοποιεί η ανδρική ομάδα του Εθνικού όσο και για την διεξαγωγή του φάιναλ φορ των Εφήβων στην πρωτεύουσα του Έβρου.