Στεναχωρημένος παρά τη νίκη ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Μπορεί η ομάδα του να κέρδισε στο ντέρμπι της Θράκης με 2-0 τον Πανθρακικό, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε στεναχωρημένος. Ποιος ο λόγος; 

Όπως εξήγησε ο αλεξανδρουπολίτης τεχνικός, “όσο περίεργο κι αν ακούγεται, τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις ένα τοπικό ντέρμπι, ειδικά σε αυτή την περίπτωση που ο Πανθρακικός ήθελε πολύ τη νίκη, αλλά είμαι στεναχωρημένος γιατί θεωρώ ότι η ομάδα μου θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο γύρο και να έχει άλλους στόχους στο πρωτάθλημα. Να διεκδικεί δηλαδή κάποιον υψηλότερο στόχο”.

Στη συνέχεια ο προπονητής της Skoda είπε: “Έχουμε κάνει 4 συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας, αλλά τα αποτελέσματα στην έδρα μας, μας έχουν φέρει σε αυτή τη θέση. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά που έκαναν και τη συγκέντρωσή τους. Μας βοήθησε φυσικά και η αναγκαστική αλλαγή και η απουσία του Παπαδόπουλου από τον αγωνιστικό χώρο για 70 λεπτά, αφού ο Πανθρακικός δεν είχε έναν από τους καλύτερους και πιο απειλητικούς ποδοσφαιριστές του. Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη, καλή συνέχεια στον Πανθρακικό”.

Για τους στόχους της Ξάνθης επισήμανε: “Δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους. Έχουμε σωθεί μαθηματικά και όχι θεωρητικά. Θεωρώ ότι η ομάδα θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς”.