Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το Εθνικός-Ολυμπιακός

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας του εξέφρασε ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ανδρεάδης μετά την μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού στον ημιτελικό.

«Φάνηκε η ανωτερότητα μας ως ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν κάναμε λάθη και ουσιαστικά ήταν μια ευκαιρία για εμάς να κάνουμε ένα τεστ εν όψει του τελικού, αφού δεν έχουμε και πολλές ευκαιρίες να βρισκόμαστε ως ομάδα», είπε ο Θρακιώτης τεχνικός ο οποίος παραδέχθηκε ότι: «θα ήθελα να είχα απέναντι μου τον Ολυμπιακό με τον Κοκκινάκη γιατί θα είχαμε μεγαλύτερη κόντρα και έναν αγώνα υψηλού επιπέδου». 

 

Όσον αφορά τον αυριανό τελικό ο κ. Ανδρεάδης τόνισε: «Οι παίκτες μου διαθέτουν εμπειρία για να για διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις και να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟ των διεθνών και των παικτών της Α1. Κι οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο για να κατακτήσουν τον τίτλο, αφού ο ΠΑΟ είναι μετά από πολλά χρόνια σε έναν τελικό, ενώ εμείς παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να διατηρήσουμε για 3η σερί χρονιά τον τίτλο. Θέλω να πω κλείνοντας ότι το γεμάτο γήπεδο έδειξε ότι ήταν σωστή η επιλογή της Ομοσπονδίας να αναθέσει στην Αλεξανδρούπολη την διοργάνωση».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Σπύρος Σαραντίτης παραδέχθηκε ότι: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για το παιχνίδι, αφού ο Εθνικός ήταν καλύτερος, ανώτερος σε όλους τους τομείς και κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αφού είχαμε απέναντι μας μια πλήρη ομάδα που δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Κι αν ο Εθνικός δεν παρασυρθεί πιστεύω ότι θα κατακτήσει τελικά τον τίτλο».

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων όταν ρωτήθηκε για το αν η παρουσία του Κοκκινάκη θα άλλαζε τα δεδομένα ξεκαθάρισε ότι: «Σίγουρα θα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί αλλά το αποτέλεσμα μάλλον θα ήταν το ίδιο» και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ ευχάριστο να γίνονται αγώνες σε γεμάτο γήπεδο και σε μια εξαιρετική κι αθλητική ατμόσφαιρα. Είναι καλό για όλους και ιδίως για το άθλημα».