O Σταύρος Τζιωρτζόπουλος για το «Ελ Θράκικο»

Στο thrakisports μίλησε ο πρώην άσσος της Ξάνθης αλλά και του Πανθρακικού Σταύρος Τζιωρτζόπουλος.

Ο αριστερός μπάκ του Θρασύβουλου πλέον, που αγωνίστηκε στην Ξάνθη από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και το καλοκαίρι του 2010 μετρώντας 45 συμμετοχές και ένα γκολ με τα χρώματα της Ξάνθης, προτού τον Σεπτέμβριο του 2010 μετακομίσει στην Κομοτηνή οπού και έπαιξε για μια χρονιά οπού σε 22 συμμετοχές πέτυχε ένα τέρμα.

Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης ήρθε σε επαφή με τον πρώην άσσο Ξάνθης και Πανθρακικού, με αφορμή το «Ελ Θράκικο» της Καθαράς Δευτέρας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος.

ΘS: Σταύρο έχοντας φορέσει την φανέλα και των δύο ομάδων της Θράκης, θα ήθελα το σχόλιο σου, αλλά και το προγνωστικό σου για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Σ.Τ: Θεωρώ πως από βαθμολογικής σημασίας το παιγνίδι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Πανθρακικό και θα παλέψει περισσότερο για την νίκη. Ελπίζω να κερδίσει γιατί αξίζει την παρουσία του στην μεγάλη κατηγορία

ΘS: Έχοντας ζήσει αρκετά ντέρμπι και στης προηγούμενες ομάδες που έχεις αγωνιστεί, ποιες διαφορές είχε το «Ελ Θράκικο» από ας πούμε ένα μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι;

Σ.Τ: Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το παιχνίδι αυτό με τα ντέρμπι της Αθήνας, οι διάφορες είναι πολλές και δεν χρήζει αναφοράς.

ΘS: Θα ήθελα το σχόλιο σου για την φετινή παρουσία της Ξάνθης.

Σ.Τ: Για την φετινή πορεία της Ξάνθης νομίζω πως δεν είχε σταθερότητα στην απόδοση της και φάνηκε στα αποτελέσματα στο πρώτο μισό ειδικά. Στον δεύτερο γύρο είχε καλύτερη παρουσία στα εκτός έδρας όμως. Στην έδρα της είχε εντελώς διαφορετική εικόνα και της στοίχισε σε αρκετά ματς.

ΘS: Βλέποντας την μάχη της παραμονής, ποιές ομάδες πιστεύεις πως θα υποβιβαστούν;

Σ.Τ:  Δεν μπορώ να πω ποιες ομάδες θα πέσουν πέραν της Κέρκυρας. Εχει δρόμο ακόμα και θα παίξουν ρόλο τα αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια.

ΘS: Πως είδες το φετινό πρωτάθλημα.

Σ.Τ: Το παρακολούθησα ελάχιστα διότι από άποψης ποιότητας αρκετά ματς δεν διαφέρουν από αυτά της football league, κάθε πέρυσι και καλύτερα.

ΘS: Τέλος Σταύρο στο φετινό ντέρμπι της Θράκης θα γίνει με την παρουσία κόσμου και των δύο ομάδων, θα ήθελα το σχόλιο σου επ’ αυτού, αλλά και ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο και των δύο ομάδων…

Σ.Τ: Ας παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο να το χαρεί ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο και ας κερδίσει ο πιο τυχερός. Μακριά από βία και ακρότητες, το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι που πρέπει να το διασκεδάσουν.