Οι εκλεκτοί του Δερμιτζάκη για το ντέρμπι της Θράκης

Μπορεί η ήττα του Άρη στα Γιάννενα να ηρέμησε προς το παρόν τους ανθρώπους του Πανθρακικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη, προκειμένου να ξεφύγουν από τη 14η θέση της Σούπερ Λίγκας, αυξάνοντας τη διαφορά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεδομένου ότι στην επόμενη αγωνιστική πάνε στου Χαριλάου.

 

Ο Παύλος Δερμιτζάκης επεσήμανε στους παίκτες του πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι -που συν τοις άλλοις έχει και χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι-, τονίζοντάς τους τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν στο ματς. Αφού ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής ανακοίνωσε την αποστολή, όπου ξεχωρίζει η επιστροφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Επίσης, στην αποστολή των νεοφώτιστων επιστρέφουν οι Βαϊρουά και Μελίσσης που είχαν απουσιάσει μεσοβδόμαδα από την ρεβάνς του Κυπέλλου με την Βέροια.  Το μοναδικό πρόβλημα για τον Παύλο Δερμιτζάκη αποτελεί η απουσία του Λαδάκη. 

Αναλυτικά, οι παίκτες που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο για τον Πανθρακικό: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Μελίσσης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Ντιόγκο, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μακρυδημήτρης, Καστσελάν, Μουνάφο, Νουκ, Μίνγκας, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Γωνιάδης, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, Κοντογουλίδης