Δερμιτζάκης: «Δεν έχουμε πάρει όσα αξίζαμε»

Την άποψη πως ο Πανθρακικός δεν έχει πάρει σε σύνολο τους βαθμούς που άξιζε, εξέφρασε σε δηλώσεις του στη Nova εν όψει Skoda Ξάνθη ο προπονητής του Πανθρακικού Παύλος Δερμιτζάκης.

 

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής ισχυρίστηκε πως ο Πανθρακικός έχει συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς απ’ όσους αξίζει. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη Nova:

 

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Είναι ένα ντέρμπι και αυτό που προέχει είναι οι τρεις βαθμοί για να είμαστε μέσα στο στόχο μας που είναι η παραμονή. Είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες και ο κόσμος θέλει πολύ τη νίκη. Θέλουμε το τρίποντο γιατί εδώ και τρία παιχνίδια έχουμε κολλήσει στους 26 βαθμούς. Σίγουρα αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά ώστε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να μπορέσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

 

Για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος: «Είναι μία ιδιαίτερη και ιστορική στιγμή για την ομάδα. Πρώτη φορά ο Πανθρακικός βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδας του Κυπέλλου και αυτό βοηθάει τα παιδιά ψυχολογικά».

 

Για τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή στα τελευταία παιχνίδια: «Μας προβληματίζει πάρα πολύ αλλά θα μας προβλημάτιζε περισσότερο εάν η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε αγωνιστικά. Θεωρώ ότι στα περισσότερα παιχνίδια είχε δείξει μία πολύ καλή αγωνιστική εικόνα αλλά δεν πήραμε αυτό που μας αντιστοιχούσε. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με εμάς αλλά και με άλλους παράγοντες που επηρεάζουν πολύ τη βαθμολογία της ομάδας μας».

 

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με την Ξάνθη: «Σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο το πάθος, η ψυχή και η καρδιά και αυτός που θα θέλει περισσότερο το ματς. Θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο με καθαρό μυαλό για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

 

Για το πώς περιμένει την Ξάνθη: «Η Ξάνθη έχει το πλεονέκτημα ότι είναι βαθμολογικά άνετη. Σίγουρα είναι μία ομάδα που εκτός έδρας είναι πολύ καλή και παίρνει αποτελέσματα αλλά εμείς έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο, αυτό της επιβίωσης και παραμονής στην κατηγορία».

 

Για τις απουσίες της ομάδας του: «Σίγουρα θα είναι απών ο Αντώνης Λαδάκης που τον περιμένουμε νε επιστέψει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά όλοι οι άλλοι θα είναι έτοιμοι για αυτή τη μάχη».

 

Για την παρουσία του κόσμου: «Έχουμε ανάγκη την έντονη παρουσία του κόσμου και ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι περιμένουμε να μας στηρίξει ο κόσμος όσο περισσότερο μπορεί. Προσπαθούμε μόνοι μας να φτιάξουμε την ψυχολογία για τέτοιου είδους παιχνίδια και πιστεύω ότι είμαστε αρκετά καλά».