Δύο Θρακιώτες (και) στην Εθνική Νέων

Δεν είναι μόνο η Εθνική Ανδρών. Διπλή συμμετοχή θα έχει η Θράκη και στην Εθνική Νέων, με δυο παίκτες της Skoda Ξάνθη.

Ο λόγος για τους Γούτα και Ράνο.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε την Παρασκευή (15/3) τα ονόματα των είκοσι ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής ομάδας U-20 ενόψει του φιλικού αγώνα με την Εθνική Ελπίδων της Εσθονίας στις 22/3 και ώρα 16.00 στο ΔΑΚ Άργους.

Πρόκειται στην ουσία για τον πρώτο αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 της Τουρκίας (21/6-13/7).

Πάντως, οι περισσότεροι διεθνείς έχουν τους προηγούμενους μήνες αρκετά φιλικά ματς στα πόδια τους με τη νέα Εθνική Ελπίδων. Η ομάδα θα προπονηθεί στις 19/3 (17.00, Άργος), 20/3 (16.00, ΔΑΚ Άργους) και 21/3 (16.00, Άργος).

Στην αποστολή είναι αναλυτικά οι: Διούδης (Άρης), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Γούτας (Skoda Ξάνθη), Κούρος (Πανιώνιος), Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Μπουγαϊδης (ΑΕΚ), Σταφυλλίδης (ΠΑΟΚ), Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός), Κατίδης (ΑΕΚ), Μπάλλας (Ατρόμητος), Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Τσιάρας (ΑΕΛ), Φούντας (ΑΕΚ), Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Γιαννιώτας (Άρης), Διαμαντάκος (Άρης), Κολοβός (Πανιώνιος), Μαυρίας (Παναθηναϊκός) και Ράνος (Skoda Ξάνθη).