Ανακοίνωση Πανθρακικού για τα εισιτήρια του Ελ Θράκικο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός ενόψει του αγώνα με την Skoda Ξάνθη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, ο οποίος μαγνητίζει τα βλέμματα των φιλάθλων του ποδοσφαίρου όλης της Θράκης. Αναλυτικά:

 

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου, η ομάδα μας δίνει σημαντικό παιχνίδι για την επίτευξη του στόχου παραμονής στο πρωτάθλημα της Super League. Ένα παιχνίδι ξεχωριστό καθώς αντιμετωπίζουμε την Skoda Ξάνθη στο ντέρμπυ της Θράκης. 

Αφήνουμε πίσω ότι μας πλήγωσε, ότι μας πόνεσε. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην δυναμική της ομάδας μας, συνεχίζουμε στην ίδια «ρομαντική» φιλοσοφία να σεβόμαστε τον θεσμό της Super League, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κα δεν διαμαρτυρόμαστε για όλα τα «λάθη» που έγιναν, συνεχίζοντας να πιστεύουμε και να υπηρετούμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αδυναμία δεν είναι το να μην διαμαρτύρεσαι, αδυναμία είναι να μην πιστεύεις σε κάτι.

Λοιπόν, πίστη στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, με μοναδικό στόχο την νίκη απέναντι στην Skoda Ξάνθη στο ντέρμπυ των «αιωνίων» της Θράκης, μια νίκη που χρωστάμε στους εαυτούς μας και στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας. Την Καθαρά Δευτέρα ενώνουμε τις φωνές και το πάθος μας και δίνουμε ραντεβού στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής. Η νίκη είναι μονόδρομος και η στήριξη σας επιβεβλημένη.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ !!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στην ίδια φιλοσοφία φυσικά βασιστήκαμε και για την έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα με την Skoda Ξάνθη, δείγμα πολιτισμού και φίλαθλου πνεύματος. Ένα γήπεδο ανοιχτό προς όλο τον φίλαθλο κόσμο της Θράκης ώστε να παρακολουθήσει το « El Thrakiko”.

Αναλυτικά οι μέρες και ώρες διάθεσης εισιτηρίων έχουν ως εξής: 

Παρασκευή 15.03.2013

11:00 – 15:00 και 18:00 – 21:00 (από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, Ηροδότου 28)

Σάββατο 16.03.2013

10:00 – 14:00 (από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, Ηροδότου 28) και 17:00 – 20:00 (εκδοτήριο θύρα 1)

Κυριακή 17.03.2013

10:00 – 13:00 και 16:30 – 20:00 (εκδοτήριο θύρα 1)

Δευτέρα 18.03.2013

Την μέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα πωλούνται από το εκδοτήριο της θύρας 1 από τις 10:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα. 

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 1: 15 €

Θύρα 2: 10 €

Θύρα 6: 15 € (πέταλο φιλοξενούμενων)

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία.