Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των ομάδων της Θράκης

Ο αγώνας του Εθνικού με τον Παμβοχαϊκό στην Αλεξανδρούπολη ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις των ομάδων του Έβρου στα εθνικά πρωταθλήματα βόλεϊ.
Για την 21η αγωνιστική ο τρίτος Εθνικός θα φιλοξενήσει τον δεύτερο Παμβοχαϊκό, σε αγώνα που θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τη Nova. Διαιτητές ορίστηκαν οι Γεροθόδωρος, Μπαντιανίδης, παρατηρητής ο Μιχελινάκης και επόπτες οι Κούτκας και Παπαχρήστος, ενώ στην Γραμματεία θα είναι ο Παπαχρήστου.
 
Για τη 19η αγωνιστική του Γ’ Υποομίλου της Α2 Ανδρών στις 19.00 το βράδυ του Σαββάτου η Ορεστιάδα φιλοξενεί στο ντέρμπι κορυφής την ΜΕΝΤ, σε έναν αγώνα που διλοδοξεί να μετατρέψει σε φιέστα κατάκτησης του τίτλου. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οιΤσεπκινλής-Μαργαριτίδης. Ο αγώνας Αίας Ευόσμου – ΓΕΑ έγινε από την περασμένη Παρασκευή με νικήτρια την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 3-0 σετ.
 
Τέλος, για την Α2 Γυναικών η Νίκη Αλεξανδρούπολης θα βρίσκεται στο Ασβεστοχώρο για να αντιμετωπίσει στις 18:30 του Σαββάτου την τοπική Νέα Γενιά, σε έναν αγώνα που θα διαιτητεύσουν οι Παπαδόπουλος Αρ. και Γεωργιάδου.