Κουτσόπουλος: «Ό,τι μπορούμε απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος μίλησε για τις αναμετρήσεις του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, ωστόσο πρόσθεσε ότι προέχει το ντέρμπι με την Ξάνθη.

 

Η ομάδα της Κομοτηνής προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα συναντήσει το μεγάλο φαβορί, τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, Δημήτρης Κουτσόπουλος, μίλησε στον NovaΣπορ FM για τις μάχες με τους «ερυθρολεύκους», αλλά και για το ντέρμπι που προέχει.

 

 

Για το Κύπελλο:

«Από την αρχή στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο και αυτό το δείχνουμε. Μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια, δεν κάνουμε αλλαγές, καθώς στόχος μας είναι να φτάσουμε ψηλά. Βέβαια, ο επόμενος αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, εμείς θα δώσουμε ότι μπορούμε».

 

Για τη μάχη της παραμονής:

«Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε καλή ομάδα. Είμαστε άτυχοι, δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ και αυτό το πληρώνουμε. Πιστεύω ότι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση και με αφετηρία το ματς κόντρα στη Ξάνθη θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε».

 

Για τον κόσμο:

«Είμαστε χαρούμενοι για την υποστήριξη του κόσμου. Θέλουμε να είναι κοντά μας είναι ο 12ος παίκτης μας. Τη Δευτέρα θέλουμε να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει για να κερδίσουμε τη μάχη».

 

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Αυτό που αρχικά θέλουμε είναι να σώσουμε την ομάδα και από εκεί και πέρα εγώ θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Πανθρακικό και όσο πιο πολλά χρόνια μείνουμε στην κατηγορία τόσο το καλύτερο».