«Ιστορική πρόκριση αλλά έχουμε την Ξάνθη»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στάθηκε στην ιστορική πρόκριση του Πανθρακικού στο Κύπελλο Ελλάδας, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι τώρα προέχει η Ξάνθη στο πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης: «Ο Πανθρακικός πέτυχε ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας αποκλείοντας την Βέροια με 2 νίκες και βρίσκεται στις 4 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα στον ημιτελικό καθώς αγωνιζόμαστε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδος, τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε όσο θέλουμε την επιτυχία καθώς το μυαλό μας ήδη βρίσκεται στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με την Ξάνθη.

Απομένουν 5 παιχνίδια, τα οποία είναι όλα σημαντικά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για να πετύχουμε την παραμονή. Η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα της Δευτέρας. Είναι ένα θρακιώτικο ντέρμπι, ανάμεσα σε δυο ομάδες που εκπροσωπούν επάξια το ποδόσφαιρο της περιοχής. Ο αντίπαλος μας έχει δείξει πολύ καλή εικόνα στον 2ο γύρο και έχει πάρει εκτός έδρας νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ, Παναθηναικό και Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι αυτό θα το κερδίσει η ομάδα, που θα δείξει ότι θα το θέλει περισσότερο και ελπίζουμε να είναι η ομάδα μας. Είναι ο αποκλειστικός μας στόχος η νίκη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτό το παιχνίδι. Αν πετύχουμε την παραμονή, αυτή η χρονιά μπορεί να είναι η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του συλλόγου. Τραυματίας για εμάς είναι ο Λαδάκης, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη, ωστόσο όλα τα άλλα παιδιά θα είναι έτοιμα για την αναμέτρηση της Δευτέρας. Μόνο ο Στάθης σήμερα στην προπόνηση συγκρούστηκε με τον Πόπτση κι έκαναν και οι δύο κάποια ράμματα στο κεφάλι και θα δούμε αν θα είναι έτοιμοι».