Το pregame του ημιτελικού Πανθρακικός – Βέροια

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες θα υποδεχτεί ο Πανθρακικός τη Βέροια στις 15.00 το μεσημέρι (ζωντανά από το OteSport και φυσικά live ενημέρωση από το thrakisports), στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, στη ρεβάνς του υπέρ του 1-0 της πρώτης αναμέτρησης στην Ημαθία.

 

Ο Παύλος Δερμιτζάκης απέκλεισε από τη 18μελή αποστολή, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα, τους Παπαδόπουλο, Βαϊρουά, Λαδάκη και Μελίσση, όπως και τους Στάθη, Πρίττα. 

Στην τελευταία προπόνηση την Τρίτη, δόθηκε βάρος στα τελειώματα φάσεων, ώστε οι «πράσινοι» της Κομοτηνής να προκριθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα ημιτελικά. 

Αναλυτικά, η αποστολή: Βρονταράς, Κουτσόπουλος, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Σκλιοπίδης, Μίνγκας, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Χρήστου, Κάστσελαν, Μακρυδημήτρης, Νουκ, Κοντογουλίδης, Τζάνης, Λουσέρο, Γωνιάδης και Καθάριος. 

 

Από την άλλη πλευρά, η Βέροια έρχεται στην Κομοτηνή επίσης έχοντας απουσίες και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Είναι φανερό ότι σε δεύτερη μοίρα περνά το Κύπελλο για τη Βέροια, της οποίας το μυαλό βρίσκεται στο πρωτάθλημα και το κυνήγι της σωτηρίας. 

Η «Βασίλισσα του Βορρά» θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, έχοντας αρκετές απουσίες, δεδομένου ότι οι Καλί, Σνάουτσνερ και Μπαργκάν είναι τραυματίες. 

Οι 18 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Kοτταρίδης, Καντιμοίρης, Κόστλι, Γκιγιέρμο, Καλτσάς, Μενέντεζ, Ιωάννου, Μπάρμπας,Γεωργιάδης, Μοκάκε, Ορέστες, Τζημογιάννης, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Μπερτίν, Ρεάνο,Μάνος,Παυλίδης.