Τα αποτελέσματα των Μεικτών Παίδων

Στην πρώτη θέση του ομίλου τερμάτισαν οι Παίδες της Δράμας μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων.

Πλέον, οι μικτές ομάδες του ομίλου θα σχηματίσουν την πρώτη περιφέρεια και θα αγωνιστούν τον Απρίλιο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης σε τουρνουά με τις ομάδες της δεύτερης και της τρίτης περιφέρειας, που θα προέρχονται από τις μικτές ομάδες των αντίστοιχων ομίλων της πρώτης φάσης.

 

Στη Δράμα, οι Παίδες της Θράκης γνώρισαν την ήττα με 3-0 δεχόμενοι και τα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 16′ ο Βάντσης έκανε το 1-0, έξι λεπτά μετά ο Καρασαββίδης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του και στο 38ο λεπτό ο Σωτηριάδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: Κελετζής, Παρασκευούδης, Κιλιμτσίδης, Καρασαββίδης Χ., Γιαπαύλος, Καρασαββίδης Σ., Ιωσηφίδης (51′ Πλακανδάρας), Νιζάμης (68′ Τουμπαλίδης), Βάντσης, Παρουτσής, Σωτηριάδης (63′ Γεωργιάδης)
ΠΑΙΔΕΣ ΘΡΑΚΗΣ: Τζελέπης, Κελεσίδης, Ξανθοπουλίδης (49′ Μουμίν), Γιανναράκης, Χασάν, Κυριαλάνης, Γαλεάδης (42′ Πουρνάρας), Ξενοδοχίδης Η., Πεχλιβανόπουλος, Στοϊνοβιτς, Ξενοδοχίδης Γ. (12′ Σαββάκης)

Ευρεία σε έκταση νίκη σημείωσαν στον Απαλό οι Παίδες της Ξάνθης εις βάρος των αντίστοιχων του Έβρου τερματίζοντας μαζί με τους σημερινούς τους αντιπάλους στην τρίτη θέση του ομίλου.

Ο Σπιριντόνοφ άνοιξε το σκορ στο 14′, στο 50ο λεπτό ο Ξενιτίδης έκανε το 0-2, στο 61′ ο Φιλιππίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 70′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΒΡΟΥ: Μπαξεβάνης, Σπανός, Σκαρλάτος, Αλμπάνης, Πεταλωτής, Παπάζογλου, Τσολακάκης (41′ Κούρος), Γκιντήδης (56′ Λιάσκος), Τσιριγώτης, Τσιλιακίδης (68′ Πατσιώρας), Θέμελης
ΠΑΙΔΕΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μακρίδης,Χασάνογλου, Τιφτίκης, Κουτσομιχάλης (71′ Μούσα), Σπιριντόνοφ, Ξενιτίδης, Τζιτζιφάκος, Φιλιππίδης, Τσάπαρης, Τζιβανόπουλος (61′ Αγγελάκης), Τενεκές (47′ Παπαδόπουλος)

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ 3-0
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ-ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 0-4
ΡΕΠΟ : EΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Βαθμολογία
1. ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 19 (19-10)
2. ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 10 (11-13)
3. ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 9 (12-11)
4. ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 9 (10-12)
5. ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ 8 (5-11)