Δηλώσεις Δερμιτζάκη μετά την πρόκριση Πανθρακικού

Εμφανώς ευχαριστημένος ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πανθρακικός καταφέρνει να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

 

“Πρώτα απ’ όλα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τον Πανθρακικό να προκρίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του κυπέλλου” είπε και προσέθεσε:

“Σε αυτό το ζευγάρι υπήρχαν ιδιαιτερότητες, γιατί και οι δύο ομάδες έχουμε σαν βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία και προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα το ρόστερ μας. Νομίζω ότι προκριθήκαμε δίκαια στα ημιτελικά, με δύο νίκες απέναντι στη Βέροια, εκτός κι εντός έδρας και μακάρι να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Στο ποδόσφαιρο άλλωστε, όλα γίνονται.

Στο σημερινό παιχνίδι ο αντίπαλος έκανε αρκετές αλλαγές, αλλά κι εμείς είχαμε πολύ καλή παρουσία. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, πετύχαμε το γκολ με τον Σαρακατσάνο και πήραμε έτσι την πρόκριση. Σίγουρα είναι ιδιαίτερη αυτή η στιγμή της πρόκρισης, αλλά θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε και την παραμονή στην Super League. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για τη δουλειά που κάνει στη Βέροια, θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες αξίζουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Πλέον επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τη Σκόντα Ξάνθη, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Όποιοι παίκτες, όσο κι αν αγωνιστούν, θα πρέπει να βγάλουν ψυχή στο γήπεδο τη Δευτέρα. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο”.