Κοιτάει μπροστά η Ξάνθη

Απογοήτευση έφερε η προχτεσινή ήττα από τον ΠΑΣ στην ομάδα της Ξάνθης, καθώς υπάρχει πίστη από όλους πως η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά και άξιζε την νίκη.

 

Αυτό όμως που μετράει είναι το τελικό σκορ, το οποίο είναι υπέρ των φιλοξενούμενων, με τους Ακρίτες να γνωρίζουν την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, πετώντας στα σκουπίδια την « τεσσάρα» στην Λιβαδειά.

Έτσι, όλοι στην Ξάνθη θέλουν να αφήσουν στο παρελθόν την χτεσινή ημέρα και να προετοιμαστούν για την συνέχεια, προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσουν την μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Έτσι, στο σημερινό πρόγραμμα έγιναν ασκήσεις αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους. Ο Σπύρος Βάλλας και ο Σάκης Πρίττας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σάντος Γκλέισον που από το Σάββατο το βράδυ νοσηλεύεται, έχει ουρολοίμωξη και η παραμονή του στο Νοσοκομείο Ξάνθης θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Τέλος, ο Θόδωρος Βασιλακάκης συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μέχρι αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί σε ποια δύο, από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα απουσιάσει.