To τρένο του Σουφλίου ξανασφύριξε!

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Έβρος Σουφλίου επικρατώντας με 2-0 εντός έδρας της Δόξας Πετρούσας και αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο το κοινό του για τη φετινή σεζόν!

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στη Νέα Ζίχνη, μετρά μόνο νίκες στη συνέχεια, ενώ το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι έχει να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα από τις 23 Δεκεμβρίου και την ήττα με 1-2 από τον πρωτοπόρο Άρη Ακροποτάμου στο φινάλε του πρώτου γύρου!

Με το 7 στα 7 οι Εβρίτες αναρριχήθηκαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα προσπερνώντας το σημερινό αντίπαλό τους και πλέον στην τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον Ακροποτάμο, με τον τοπικό Άρη να βρίσκεται στο ρετιρέ με διαφορά δύο βαθμών.

Ο προπονητής του Σουφλίου, παρέταξε τον Παμπορίδη (δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα από την ημέρα που ήρθε στο Σουφλί) και τους Αντωνιάδη (δεξιά) και Μπάμνιο (αριστερά) στα άκρα της άμυνας. Μπάτζιος και Τσαπάνης (επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα μετά την τιμωρία του) αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ναθαναηλίδης και Εφραιμίδης τοποθετήθηκαν στα χαφ και οι Λαζαρίδης και Εμρέ στα ”φτερά”. Ο Αραμπατζής, που επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, κινούνταν πίσω από το μοναδικό προωθημένο Δαμιανίδη.

Το Σουφλί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλούσε συχνά την εστία του Βέργου, την οποία κατάφερε να παραβιάσει δύο φορές στο πρώτο μέρος φτάνοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Εμρέ στο 25′ και Αραμπατζής επτά λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε καθόλου, αφού η ομάδα του Μπαχαρίδη εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο, να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν προκειμένου να διευρύνει το προβάδισμά της.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Σουφλίου να πανηγυρίζουν μια ακόμη νίκη με τον κόσμο τους, που βρέθηκε κοντά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν συμβάλλοντας και αυτός με τον τρόπο του στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Πετρούσας όντας και αυτή με τη σειρά της βαθμολογικά αδιάφορη, αφού εξασφάλισε από την προηγούμενη Κυριακή τη συμμετοχή της στη νέα Γ’ Εθνική, φάνηκε πως είχε το μυαλό της στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας και στο σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Διαιτητής ήταν ο Κιγιτζής με βοηθούς τους Μανάκη και Λιόντο του συνδέσμου Θράκης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Παμπορίδης, Αντωνιάδης, Μπάτζιος, Μπάμνιος, Τσαπάνης, Ναθαναηλίδης (74΄ Μπακιρτζής), Εμρέ, Ευφραιμίδης (45΄ Παπαναστασίου), Δαμιανίδης, Λαζαρίδης , Αραμπατζής (69΄ Λύτρας).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Βέργος, Κότιος Γ. (70΄ Καψιμάνης), Ξενίδης, Βραμέντζαλης, Κότιος Δ., Τσάντας, Σιαρόπουλος (60΄ Γαϊδας), Παπαδόπουλος, Λαζίδης, Υψηλός, Βασίλης (60΄ Τσιρακίδης)