Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στην Δ’ Εθνική

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα που άφησε στις ομάδες της Θράκης η προτελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Ο Έβρος Σουφλίου έκανε το “επτά στα επτά” επικρατώντας με 2-0 εντός έδρας της Δόξας Πετρούσας διατηρώντας από τις 23 Δεκεμβρίου ανέπαφη την εστία του και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Αντίθετα, ο ΠΑΟ Κοσμίου μπήκε σε περιπέτειες, αφού ηττήθηκε με 0-1 από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που εξασφάλισε το τέταρτο εισιτήριο της Γ’ Εθνικής, και θα διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική στην Αναγέννηση κόντρα στον υποβιβασμένο Οδυσσέα τη συμμετοχή του στη νέα ενοποιημένη Γ’ Εθνική κατηγορία. Σε περίπτωση νίκης θα πανηγυρίσει μια θέση στην προνομιούχο εξάδα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα στην Προσοτσάνη.

Στην κορυφή παρέμεινε ο Άρης Ακροποτάμου, που επικράτησε στην έδρα του με 3-1 του υποβιβασμένου Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Ζίχνης. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό Ροδόπολης και ταξιδεύει την ερχόμενη Κυριακή στην Προσοτσάνη, όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για ένα εισιτήριο στη Γ’ Εθνική.

Η Προσοτσάνη, τέλος, πήρε παράταση ζωής κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης, τον οποίο νίκησε με 2-0 και περιμένει τον Ορφέα Ελευθερούπολης για ένα παιχνίδι, που κρίνει τους κόπους μιας σεζόν!

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Έβρος Σουφλίου-Δόξα Πετρούσας 2-0
ΠΑΟ Κοσμίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1
Ορφέας Ελευθερούπολης-Ολυμπιακός Ροδόπολης 1-0
Προσοτσάνη-Οδυσσέας Αναγέννησης 2-0
Άρης Ακροποτάμου-Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης 3-1

Η Βαθμολογία
1. Άρης Ακροποτάμου 34
2. Έβρος Σουφλίου 32
3. Δόξα Πετρούσας 30
4. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 30
5. Ορφέας Ελευθερούπολης 28
6. ΠΑΟ Κοσμίου 25
7. Προσοτσάνη 25
8. Οδυσσέας Αναγέννησης 17
9. Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης 12
10. Ολυμπιακός Ροδόπολης 8