Σε περιπέτειες μετά την ήττα το Κόσμιο

Η ομάδα του Κοσμίου έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει την παραμονή της μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από το Κοκκινόχωμα και έτσι θα έχει άγχος την τελευταία αγωνιστική απέναντι τον Οδυσσέα Αναγέννησης, όπου σε περίπτωση μη νίκης κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και να ανοίξουν το σκορ.

Το γκολ το πέτυχε όμως το Βυζάντιο στο 61′ με τον Λόλη. Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ζήτησε πέναλτι, με τον διαιτητή να θεωρεί ότι έγινε «θέατρο» και το 0-1 υπέρ του Βυζάντιο Κοκκινοχώματος να διατηρείται μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Πουλακίδας, Λιάρος, Κωνσταντινίδης, Κουφιώτης (48′ Βαλσάμης), Πασσαλής, Τρίχας, Καντιώτης, Λιανός, Σταύρου, Λυκούδης (66′ Γεμενετσής), Πεχλιβανίδης (60′ Μορφακίδης)

 

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Αγαθόπουλος, Χαραλαμπίδης, Κανέλλας, Φωτόπουλος Χρ., Γεωργαντέλης, Σπυρίδης, Μιχαηλίδης, Αϊβάζης, Λόλη (89′ Βασιλειάδης), Περισνάκα (84′ Προβατίδης), Παπουνίδης (83′ Μαυρομάτης)