Οι ευχές του Τόρο στον (και μαθηματικά πρωταθλητή) Ολυμπιακό

Τις ευχές του στον Ολυμπιακό, ο οποίος με τη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 88α χρόνια ζωής, έστειλε μέσω Facebook ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος “που αποτελεί ένα μικρό κομμάτι της τεράστιας ιστορίας του συλλόγου”.

 

Γενέθλια έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος συμπληρώνει 88 χρόνια ζωής, και ο Βασίλης Τοροσίδης δεν τον ξέχασε. Πριν καν λοιπόν ξεκινήσει το ματς με την ΑΕΚ που τον έστεψε και τυπικά πρωταθλητή, ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα ευχήθηκε στην πρώην ομάδα του μέσω Facebook τονίζοντας μεταξύ άλλων πως Ολυμπιακός είναι “το καρδιοχτύπι των εκατομμυρίων φιλάθλων του”.

 

“Χρόνια σου πολλά Ολυμπιακέ μας!!!

88 χρόνια Θρύλος…Περισσότερο από μια ομάδα, περισσότερο από τίτλους και τρόπαια, ο Ολυμπιακός ήταν και είναι το καρδιοχτύπι των εκατομμυρίων φιλάθλων του!

Χαίρομαι που αποτελώ ένα μικρό κομματάκι αυτής της τεράστιας ιστορίας του Συλλόγου, που ξεκίνησε τον Μάρτη του 1925 με τους θρυλικούς αδερφούς Ανδριανόπουλους και σήμερα, 88 χρόνια μετά, βάζει το τέταρτο αστέρι στην φανέλα του!!!” έγραψε χαρακτηριστικά.