Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το Λαμία – Εθνικός

Μετά το συγκλονιστικό ματς της Λαμίας μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι,  οι δυο προπονητές των ομάδων δήλωσαν:

 

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Θανάσης Μουστακίδης, κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν. «Είναι ανεπίτρεπτο να χάνουμε το 2ο σετ από 21-18 και μάλιστα με σερί 7-0. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Η Λαμία ήταν άλλη ομάδα με τον Κόμελ στην 6αδα. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και συνεχίζουμε. Δεν πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων για να μπούμε στην 4αδα. Έρχεται σημαντικό ματς με τον Παμβοχαϊκό που θέλουμε να νικήσουμε».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Έγινε σκληρό παιχνίδι. Η ομάδα όσο άντεχε στέκονταν καλά. Ο τραυματισμός του Κόμελ δεν είναι σημερινός. Το παιδί ήταν τραυματίας και μου ζήτησε να παίξει. Κάποια στιγμή έπρεπε να τον προστατεύσω. Του δίνω συγχαρητήρια, όπως πολλά μπράβο αξίζουν και στον Παπαδημητρίου που έπαιζε με ένα πόδι. Τηρουμένων των αναλογιών και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός για την είσοδο μας στην 8αδα».