Ο Λαδάκης για την βράβευσή του στην Τρίπολη

Ο Αντώνης Λαδάκης βραβεύτηκε από τον Αστέρα με τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην ομάδα και τόνισε πως θα έχει πάντα μέσα στην καρδιά του τον κόσμο της Τρίπολης.

 

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να αναγνωρίζεται η προσπάθεια που έκανα όλα αυτά τα χρόνια για την ομάδα του Αστέρα. Είναι πολύ θετικό δείγμα να σε χειροκροτεί ο κόσμος και απ’ τη μεριά μου πιστεύω ότι ο κόσμος της Τρίπολης με είχε πάντα μέσα στην καρδιά του όπως κι εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μέσος του Πανθρακικού.

Ο έμπειρος άσος είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι πιο δίκαιη θα ήταν η ισοπαλία γιατί κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ρίσκαρε και τελικά πέτυχε το γκολ στο 93′ και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Δεν νομίζω ότι επηρέασαν οι απουσίες γιατί και τα παιδιά που κλήθηκαν να αγωνιστούν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Έπρεπε να ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο αλλά θεωρώ ότι για ακόμα μία φορά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί, αλλά δεν μπορέσουμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία».

Ενώ τέλος, ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια και βάσει την εικόνα που έχουμε πιστεύω ότι θα σωθούμε. Αυτό, όμως, δεν αρκεί να το λέμε, πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να σωθούμε. Η Ξάνθη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι ένα οριακό παιχνίδι και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε στην έδρα μας και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».