Το pregame του αγώνα Λαμία – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Για τη νίκη καίγονται Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Λαμία που αναμετρώνται μεταξύ τους το Σάββατο (09/03, 19:00) για την 20η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ (ο αγώνας μεταδίδεται ζωντανά από το Star Κεντρικής Ελλάδος και άμεση ενημέρωση για την εξέλιξή του θα υπάρχει από το thrakisports).

 

Η μεν ομάδα του Εθνικού κυνηγά την τετράδα και συνακόλουθα την έξοδο στην Ευρώπη, η δε την οκτάδα στην Α1 σε έναν αγώνα που η νίκη θα μπορέσει να φέρει τον στόχο πιο κοντά τόσο για τον Εθνικό όσο και για τη Λαμία.

 

Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες και μια τέταρτη θα τους έβαζε για τα καλά στις ομάδες των πλέι άουτ. Από την άλλη, η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη θέλει να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση του Λιγκ Καπ και να πάρει μια νίκη που θα τους εξασφαλίσει μια βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα. 

Ο Εθνικός υστερεί στα εκτός έδρας και αυτό θέλει να το… αλλάξει, όπως δήλωσε Σάκης Μουστακίδης: «Αφήνουμε πίσω μας το Λιγκ Καπ. Είναι ένα κρίσιμο ματς, το πρέπει να κερδίσουμε. Αν θέλουμε να μπούμε στην 4αδα πρέπει να πάρουμε νίκες με τη Λαμία στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό στην Αλεξανδρούπολη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένω από τους παίκτες μου να δώσουν ότι μπορούν».

 

Ο αγώνας αρχίζει στις 7.00 το βράδυ και μεταδίδεται ζωντανά από το Star Κεντρικής Ελλάδος και σε live streaming απο την ιστοσελίδα του καναλιού. Αμεση ενημέρωση για την εξέλιξή του θα υπάρχει από το thrakisports