Οι κορυφαίοι του μπάσκετ έρχονται ξανά στην Θράκη!

Μία γιορτή του μπάσκετ θα φιλοξενηθεί σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη στις 18 και 19 Μαΐου αντίστοιχα. Οι μεγάλες μορφές του παρελθόντος θα αγωνισθούν απέναντι στους καλύτερους Θρακιώτες μπασκετμπολίστες, φιλοδοξώντας να ξυπνήσουν μνήμες από τις ένδοξες εποχές του Ελληνικού μπάσκετ που μας έχει κάνει τόσο περήφανους! 

 

Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιώργος Σιγάλας, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Νίκος Μπουντούρης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Ευθύμης Ρετζιάς και τα άλλα παιδιά (τα οποία συμμετέχουν πρόθυμα σε κάθε κάλεσμα) θα βρεθούν στη Θράκη, κοντά στους φίλους του αθλήματος, μικρούς και μεγάλους, για να συμμετάσχουν στην απόλυτη γιορτή του μπάσκετ!

Επιπλέον οι αγώνες θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα του αγώνα στην Ξάνθη θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ψυχολογικού Κέντρου Β. Ελλάδας (Ξάνθη), ενώ της Αλεξανδρούπολης για την ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου.

Την διοργάνωση στηρίζουν ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας (Σ.Β.Κ.Ε), ο Δήμος Ξάνθης, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, το Επιμελητήριο Έβρου και συμμετέχουν η Ασπίδα Ξάνθης και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Χορηγός επικοινωνίας είναι το thrakisport και στους δύο αγώνες επίδειξης, η Δέλτα Τηλεόραση σε αυτόν της Αλεξανδρούπολης και το Κανάλι 6 με το xanthipress και το xanthisports σε αυτόν της Ξάνθης…