Πέτζα και Αλέκα απολαμβάνουν την Μπέττυ Μαγγίρα

Το πρόγραμμα της ξανθιώτισσας Μπέττυς Μαγγίρα, συζύγου του διεθνούς πολίστα Δημήτρη Μάζη, πήγαν να παρακολουθήσουν ο γνωστός μπασκετμπολίστας Πρέντραγκ Στογιάνκοβιτς και η εβρίτισσα σύζυγός του Αλέκα Καμηλά.

 

“Πέντζα” και Καμηλά παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι μετά από αρκετά χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Μέχρι πρόσφατα το ζευγάρι ζούσε μόνιμα στην Αμερική όποπυ ο σέρβος έκανε μεγάλη καριέρα στο NBA και επισκέπτονταν την Ελλάδα μόνο για διακοπές αλλά εδώ και λίγο καιρό αποφάσισαν να επιστρέψουν.

 

Όπως διαβάσαμε στο tlife.gr, μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα και απολαμβάνουν μία όμορφη καθημερινότητα ενώ ετοιμάζουν πολλά επαγγελματικά βήματα στα οποία θα συνεργαστούν!

 

Δίπλα τους εδώ και χρόνια είναι κολλητοί τους φίλοι Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μάζης. Η ξανθιώτισσα Μπέτυ και η εΕβρίτισσα Αλέκα γνωρίζονται πολλά χρόνια καθώς και οι δυο καλλονές είχαν κάνει μαζί τα πρώτα βήματα στον χώρο της μόδας.

Και μιας και οι φιλία τους καλά κρατεί εδώ και χρόνια, η Αλέκα και Πρέντραγκ επισκέφθηκαν τη Μπέττυ σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας στην Αθήνα, όπου η ξανθιώτισσα έχει ξεκινήσει τις live εμφανίσεις της.