Άνθρωπος των σπορ η βασίλισσα του Καρναβαλιού Ξάνθης

Μπορεί να άργησε φέτος το ξανθιώτικο καρναβάλι, αλλά κατάφερε τελικά να βρει το κατάλληλο άτομο που μπορεί αυτή τη φορά να μην κατάγεται από την Θράκη, ωστόσο έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό!!!

 

Ο λόγος για την πανέμορφη ελληνογερμανίδα Λάουρα Νάργες, που κερδίζει τον θαυμασμό όπου εμφανίζεται κι έχει συγκεντρώσει θετικά σχόλια και φανατικούς φίλους και θαυμαστές στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στη χώρα μας. 

Από πολύ μικρή η Λάουρα είχε έφεση προς τον καλλιτεχνικό τομέα. Ζωγράφιζε με τις ώρες, χόρευε, τραγουδούσε μπροστά στον καθρέφτη με ένα μικρόφωνο από αλουμινόχαρτο στο χέρι, έγραφε δικούς της στίχους και «παρουσίαζε» τον καιρό στο δωμάτιό της. Της άρεσε να παίζει πιάνο και έβαζε τις φίλες της να της μαθαίνουν τις νότες. Ήθελε να πάει σε σχολές χορού, πιάνου ή φωνητικής, αλλά ο πατέρας της σαν γυμναστής προτιμούσε τα αθλήματα.

 

Ετσι, η Λάουρα για μικρά χρονικά διαστήματα βρέθηκε και αγωνίστηκε σε ομάδες βόλεϊ και τένις, μέχρι που στην ηλικία των δεκατεσσάρων ετών ανακάλυψε την ιδανική σχολή χορού με χιπ χοπ. Κατάφερε να πείσει τους γονείς της να την αφήσουν να ασχοληθεί με αυτό το ξεχωριστό “σπορ”, καθώς νιώθει πολύ κοντά και στη νοοτροπία της εν λόγω μουσικής, εκτός του ότι της αρέσει. Έτσι συμμετείχε σε αμέτρητους διαγωνισμούς χορού σε όλη τη Γερμανία, πριν έρθει στην Ελλάδα.

 

Στην χώρα μας πρωτοεμφανίσθηκε στο “So you think you can dance” του Mega, έχει παρουσιάσει εκπομπές και εκδηλώσεις του Mad, έχει παίξει στο διαδικτυακό σήριαλ του ΑΝΤ1 “Flatmates” ενώ πέρσι ήταν το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή “ΟΛΑ12” και πρόσφατα ξεχώρισε στο τηλεοπτικό “Dancing with the stars”. 

 

Η Λάουρα Νάργες διαδέχεται την Εμινέ Γεσήρ, μουσουλμάνα ξανθιώτισσα που κάνει μεγάλη καριέρα στις πασαρέλες, που ήταν πέρυσι η βασίλισσα του καρναβαλιού ενώ πρόπερσι αξίζει να σημειωθεί ότι τον τίτλο αυτή τον είχε μια άλλη ξανθιώτισσα με ιδιαίτερη πέραση στον αθλητικό κόσμο, η Σάσα Μπάστα…