Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Λεβαδειακός – Ξάνθη

Μετά το πάρτι που έστησε η Ξάνθη στη Λιβαδειά, επικρατώντας 1-4 επί του Λεβαδειακού με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρσελίνιο, Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Γίναμε ρεζίλι». Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών: 

 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πέτυχαν μια πολύ σπουδαία νίκη, παίζοντας ταυτόχρονα και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να πάρουμε γρήγορα αποτελέσματα που θέλουν, έτσι ώστε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται”, είπε αρχικά ο τεχνικός της Ξάνθης και συνέχισε: Όσον αφορά τον Λεβαδειακό, τέτοια παιχνίδια μπορούν να τύχουν σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, μια πολύ καλή ομάδα και για αυτό η νίκη μας αποκτά πολύ μεγάλη σημασία. Είχαμε μια πολύ καλή απόδοση και ο αντίπαλος δεν είχε καλή απόδοση.

Παλιά είχα κερδίσει και με τον Παναθηναϊκό αν θυμάστε με τέτοιο σκορ. Το παιχνίδι πήγε όπως θέλαμε και μπορεί να τύχουν αυτά τα αποτελέσματα. Και εμείς την προηγούμενη Κυριακή ήμασταν άτυχοι. Αν είσαι καλή ομάδα όμως αντιδράς”.

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε: “Δυστυχώς ήταν μια ντροπιαστική ήττα για εμάς. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο και δυστυχώς μπορώ να πω ότι γίναμε ρεζίλι στην κυριολεξία. Είναι κάτι που δεν το περιμέναμε οπωσδήποτε. Πάθαμε μια γενικότερη καθίζηση όλη ομάδα”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Λεβαδειακού και συνέχισε: “Αν ψάξουμε να βρούμε κάποιον τουλάχιστον που διακρίθηκε, δε θα βρούμε τίποτα. Από εδώ και πέρα όμως θα πρέπει να μας προβληματίσει έντονα η απόδοσή μας.

Θα πρέπει να αλλάξουμε και στόχους. Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε την σωτηρία της ομάδας. Αυτά τα όνειρα που κάναμε για Ευρώπη, σήμερα έχουν σβήσει. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή τη ντροπιαστική ήττα που έχουμε δεχτεί να σηκώσουμε το κεφάλι και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια και του κυπέλλου της Τετάρτης και της Κυριακής το παιχνίδι με τον Άρη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here