Δηλώσεις Κοντογουλίδη για το Πανθρακικός – Ατρόμητος

Στην έλλειψη της τύχης στάθηκε ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης μετά την ήττα του Πανθρακικού με 1-0 από τον Ατρόμητο. Αναλυτικά όλα όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης: 

 

«Το σημερινό παιχνίδι είναι από τα παιχνίδια που λες ότι όσο και να παίζεις η μπάλα δεν μπαίνει μέσα. Προσπαθήσαμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα. Πιστεύω ότι αν έμπαινε ένα γκολ και ισοφαρίζαμε μπορούσε να γυρίσει και το ματς. Τι να κάνουμε αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Χάνεις ευκαιρίες, φάγαμε ένα γκολ, χάσαμε», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης.

 

Για το γεγονός ότι είναι το δεύτερο παιχνίδι που δεν παίρνουν κάτι: «Αν έχουμε τη σημερινή απόδοση πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν. Χάσαμε δύο παιχνίδια, έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Τρίπολη και θα κοιτάξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

 

Για το στόχο της παραμονής: «Σίγουρα μας φτάνουν οι αντίπαλοι αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε τα παιχνίδια όπως σήμερα που δεν μας ήθελε η τύχη. Πιστεύω στο επόμενο ματς να είμαστε τυχεροί».

 

Για το ματς με τον Αστέρα: «Η νίκη δεν είναι μονόδρομος αλλά σίγουρα θα πάμε να κερδίσουμε. Δεν θα πάμε να παίξουμε αντιποδόσφαιρο. Θα πάμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Αν είναι η νίκη θα είναι ότι το καλύτερο, αν είναι η ισοπαλία θα είναι και αυτή σημαντική. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά θα δουλέψουμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

 

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Μίνγκας δήλωσε: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας κάνει ούτε μία ευκαιρία, μας έκανε μισή ευκαιρία και δεχτήκαμε γκολ».

 

Για την απόδοση του Ράντμαν: «Σίγουρα όταν κάνεις πολλές ευκαιρίες και ο τερματοφύλακας είναι σε καλή μέρα, τα εύσημα θα πάνε στον τερματοφύλακα. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

 

Για το τι σημαίνει αυτή η ήττα: «Η σημερινή ήττα μας κάνει πιο δυνατούς. Στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποτελεσματικοί. Δεν πτοούμαστε γιατί παίξαμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Υπάρχει μία πίεση αλλά από τη στιγμή που παίζουμε καλό ποδόσφαιρο θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

 

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Έχουμε δείξει ότι με τις ομάδες που βρίσκονται στην πεντάδα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Θα πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Τρίπολη και έχει ο θεός»