Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Πανθρακικός – Ατρόμητος

Μετά το τέλος του αγώνα Πανθρακικού – Ατρομήτου ξεχείλιζε από απογοήτευση το στρατόπεδο του Πανθρακικού, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να δηλώνει στην συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του έχασε πολλές καλές ευκαιρίες και τον Νίκο Αναστόπουλο να στέκεται στη σημασία της νίκης για τους Περιστεριώτες.

 

 

Ο προπονητής του Πανθρακικού δήλωσε: “Είναι ένα παιχνίδι που μας πάει πάρα πολύ πίσω βαθμολογικά. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να λυπούμαστε, γιατί πραγματικό το αποτέλεσμα μας πονάει ή αν πρέπει να χαιρόμαστε για τη συγκλονιστική εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα ταξίδια σε Αθήνα και Βέροια κι έτσι η προετοιμασία μας ήταν δύσκολη. Θα έλεγα ότι γενικά κάναμε μια καλή προσπάθεια, αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, με δυνατό ρόστερ, που βρίσκεται δίκαια ψηλά στη βαθμολογία.

 

Θέλαμε τη νίκη για να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο κι ενώ γνωρίζαμε ότι το δυνατό σημείο του Ατρομήτου ήταν οι στημένες φάσεις, δεχθήκαμε το γκολ σε μια αδράνεια, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλή διάθεση, δύναμη και πάθος. 

Τακτικά το παιχνίδι ήταν μονόλογος για την ομάδα μας, αναπτυχθήκαμε και από τον άξονα και από τα άκρα κι έτσι κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ίσως είναι ένα από τα ημίχρονα με τις περισσότερες ευκαιρίες από κάποια ομάδα στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Σε αυτό έπαιξε ρόλο φυσικά και ο Ράντμαν, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.

Καλή επιτυχία στον Ατρόμητο, στη συνέχεια των υποχρεώσεών του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, ειδικά για το χειροκρότημα μετά το τέλος της αναμέτρησης, που έδειξε ότι αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνει αυτή η ομάδα. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά στη συνέχεια. Είμαστε σε τεντωμένο σχοινί. Υπάρχουν δύο πλευρές, αυτή της καταστροφής και αυτής της πιο επιτυχημένης χρονιάς στην ιστορία του Πανθρακικού, αν πετύχουμε την παραμονή. Είμαστε πιο κοντά στο δεύτερο, γιατί η ομάδα έχει δείξει καλή εικόνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και φυσικά έχει κάνει μια σπουδαία πορεία στο κύπελλο”.

Ο προπονητής του Ατρομήτου Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη για εμάς και ιδιαίτερα σημαντική στο βαθμολογικό κομμμάτι. Εξάλλου, αν δεν κερδίζαμε θα μέναμε αρκετά πίσω στο στόχο που έχουμε βάλει. Γι’ αυτό και η νίκη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο και ο Πανθρακικός στο δεύτερο. Ο αντίπαλος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά κάτι ανάλογο συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι που είχαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν χάσαμε κι εμείς αρκετές ευκαιρίες αλλά μείναμε στην ισοπαλία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα γιορτάσουμε σήμερα τη νίκη μας και από κει και πέρα θα συνεχίσουμε την προσπάθειά για να πετύχουμε το στόχο μας“.