Θρακιώτικο ντέρμπι στο Σουφλί για την Δ’ Εθνική

Μεγάλη κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Έβρου Σουφλίου εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι της Θράκης (3/3, 15:00) κόντρα στον ΠΑΟ Κοσμίου. Την εξέλιξη της σπουδαίας αναμέτρησης θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε live από το thrakisports.

 


Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη προέρχεται από ένα εκπληκτικό σερί πέντε νικών παραμένοντας αήττητη στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και στο 2013, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει να γνωρίσει την ήττα και να δει την εστία της να παραβιάζεται από τις 23 Δεκεμβρίου και το 1-2 από τον Άρη Ακροποτάμου στο Σουφλί!


Με ανεβασμένη ψυχολογία και τη θερμή συμπαράσταση των φίλων της, η ομάδα του Σουφλίου επιδιώκει να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή της στη νέα ενοποιημένη Γ΄Εθνική κατηγορία. Μάλιστα, σε περίπτωση νίκης επί του Κοσμίου και ταυτόχρονα ήττας της έβδομης Προσοτσάνης στο Κοκκινόχωμα θα πανηγυρίζει την άνοδο, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.


Από την άλλη πλευρά, η νεοφώτιστη ομάδα του Κοσμίου βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από τον τρίτο Έβρο Σουφλίου, και θέλει με τη σειρά της το θετικό αποτέλεσμα στον Έβρο, προκειμένου να διατηρήσει το σημαντικό της προβάδισμα για μια θέση στην προνομιούχο εξάδα.


Η ομάδα του Κοσμίου προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με το εντυπωσιακό 3-5 εις βάρος του υποβιβασμένου Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Ζίχνης και θα επιδιώξει να επαναλάβει τη νίκη του πρώτου γύρου, όταν μετά από μεγάλη ανατροπή επικράτησε με 3-2 του Σουφλίου.


Διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι της Θράκης θα είναι ο Κουναλάκης του συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς τους Κωνσταντινίδη Κ. και Καραουλάνη. O αγώνας αρχίζει στις 15:00 της Κυριακής (3/3) και το thrakisports θα καλύψει live την εξέλιξή του…