Στο Νίκο Σαμαρά αφιέρωσε ο Ολυμπιακός τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, νικώντας στον τελικό του Λιγκ Καπ την Κηφισιά που απέκλεισε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων Δημήτρης Καζάζης, που κατέκτησε και τον πρώτο τίτλο στην προπονητική του καριέρα, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου αφιέρωσε την επιτυχία στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.  

«Το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία ήταν ότι είναι ο πρώτος μου τίτλος σαν προπονητής. Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στον Νίκο Σαμαρά που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Έγιναν ωραία παιχνίδια και βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα. Τέτοιες διοργανώσεις βοηθάνε τους παίκτες αλλά και εμάς τους προπονητές. Συγχαρητήρια την Κηφισιά έκανε πολύ μεγάλη έκπληξη που απέκλεισε τον Εθνικό και σήμερα ήταν πολύ ανταγωνιστική. Όσο για την ομάδα μου πήραμε το πρώτο τιτλο της χρονιάς και μάλιστα χωρίς να χάσουμε σετ στην διοργάνωση.Αυτό σίγουρα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση μας καθώς είχαμε κάποια απρόβλεπτα προβλήματα τελευταία. Τέτοιες νίκες ανεβάζουν και την ψυχολογία των παικτών».

Για τη συνέχεια: «Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια όπου θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα και να συνεχίσουμε για το Κύπελλο. Ο ημιτελικός με τον Παμβοχαϊκό είναι δύσκολος αλλά αν είμαστε όλοι καλά νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Νίκος Σμαραγδής, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Δεν θα σταθώ στα αγωνιστικά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην μνήμη τoυ Νίκου Σαμαρά. Θα ήθελα να είχε δοθεί το όνομα του στο League Cup αλλά να ήταν εδώ και να γιόρταζε μαζί μας. Μπράβο στην ΕΣΑΠ που το διοργάνωσε με τόση επιτυχία».