Kύκλωπες-Θερμαϊκός και στη μέση η Ασπίδα!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κυριακάτικη αναμέτρηση (3/3, 16:00) των Κυκλώπων με τον Θερμαϊκό στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης, αφού από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται η συμμετοχή της άλλης ομάδας της Θράκης, της Ασπίδας Ξάνθης στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία χάντμπολ ανδρών.

 

 

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, παρά το γεγονός ότι είναι βαθμολογικά αδιάφορη, δηλώνει αποφασισμένη να παίξει για την ιστορία της και αναμένεται να έχει τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου της. Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη, η οποία ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο παιχνίδι της Ασπίδας με την αδύναμη Νέα Ελβετία το άλλο Σάββατο στη Ξάνθη (9/3, 18:00), θα τους εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τα μπαράζ, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούν από την ομάδα της Ξάνθης.

Σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης των Κυκλώπων, η Ασπίδα Ξάνθης με δική της νίκη εντός έδρας επί της ουραγού Νέας Ελβετίας θα πετύχει το όνειρο της διεκδίκησης της ανόδου στην Α2 μέσω των μπαράζ. Διαιτητές της ιδιαίτερα κρίσιμης αναμέτρησης θα είναι οι Αποστολίδης και Ουζούνης.