Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της ΕΠΣ Εβρου

Mε τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο (2/3, 15:00) το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

 

Όλα τα βλέμματα συγκεντρώνει αναμφίβολα το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ορέστη Ορεστιάδας και το Άλεξ, με τους γηπεδούχους να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Άνθειας, που ήταν και η πρώτη τους στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να θέλουν το τρίποντο για να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

Μια ενδεχόμενη ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής της Ορεστιάδας και δική της νίκη στην ενδιαφέρουσα αναμέτρησή της με το Διδυμότειχο στην Εξώπολη θέλει η Καππαδοκία, προκειμένου να αναρριχηθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

 

Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, μετά τη σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Ορέστη, θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τα Ρίζια και να εκμεταλλευτεί τυχόν βαθμολογικές απώλειες των πρωτοπόρων, προκειμένου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή. Τέλος, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι στον Απαλό, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Άβαντα.

 

Στα χαρτιά θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης ανεβαίνοντας ακόμη περισσότερο στην κατάταξη ο Εθνικός, αφού οι Μεταξάδες αποχώρησαν από το πρωτάθλημα. Ρεπό έχουν οι Καστανιές.

 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα (2/3, 15:00) και σε παρένθεεση οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Γήπεδο Ριζίων: Ρίζια – Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (Σουβάρας-Παλαιολόγου-Βασιλειάδης)

Γήπεδο Εξώπολης: Καππαδοκία – Διδυμότειχο (Σκινδρής-Δαλαμπούρας-Χρήστου)

Γήπεδο Ορεστιάδος: Ορέστης Ορεστιάδας – Άλεξ (Κυριαζίδης-Σιβούδης-Βασιλόπουλος)

Γήπεδο Απαλού: Απαλός – Άβαντας (Σιδηρόπουλος-Κοντάρας-Δερμετζόγλου)

 

Η αναμέτρηση Μεταξάδες – Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατακυρώνεται με 0-3 στην φιλοξενούμενη ομάδα άνευ αγώνος. 

Ρεπό έχουν οι Καστανιές.