Κοντογουλίδης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο επιθετικός του Πανθρακικού Βαγγέλης Κοντογουλίδης τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη απέναντι στον Ατρόμητο, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova. Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για την κατάσταση του Πανθρακικού πριν το ματς με τον Ατρόμητο: «Η ομάδα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, μας έχει βοηθήσει στην ψυχολογία και η νίκη με τη Βέροια αλλά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα είναι δύσκολο. Στα δύσκολα έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

Για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Ατρόμητου: «Ο αντίπαλος έχει αρκετές αγωνιστικές να κερδίσει αλλά εμάς δεν μας απασχολεί αυτό. Εμείς έχουμε έναν στόχο, τη σωτηρία και θέλουμε να τον πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

 

Για τη βαθμολογική πίεση: «Σίγουρα έχει μειωθεί η διαφορά απ’ τις υπόλοιπες ομάδες αλλά πιστεύω ότι εάν πάρουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα έχουμε σωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό αν και θα πρέπει να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια στην έδρα μας».

 

Για το που θα κριθεί το ματς με τον Ατρόμητο: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα μελετήσουμε τον αντίπαλο αυτές τις μέρες. Εάν δείξουμε πάθος και θέληση τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε το ματς».

 

Για την κούραση απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Στο παιχνίδι του Κυπέλλου έγιναν πολλές αλλαγές και ο προπονητής ήθελε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες. Η νίκη είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο αλλά ε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε τώρα ό,τι μπορείς να μαζεύεις είναι καλό και αν καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο αυτό θα ήταν το καλύτερο».