Τα δέκα Θρακιωτάκια που αποτελούν τη μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Μίκρα η προπόνηση του κλιμακίου Βορείου Ελλάδος της Εθνικης Ομάδας Παίδων και ανάμεσα στα παιδιά που κλήθηκαν για την προπόνηση ήταν και 10 Θρακιωτάκια.

Ο φακός του ThrakiSportS κατέγραψε την ομάδα των δέκα παιδιών που αποτελούν τις χρυσές ελπίδες όχι μόνο του τοπικού αλλά συνολικά του ελληνικού ποδοσφαιρου, στις οποίες θα επενδύσουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές για τις Εθνικές Ομάδες του μέλλοντος.

Υπενθυμίζεται ότι στην προπόνηση της Εθνικής Κ14 συμμετείχαν οι Βασίλης Πιστικός, Χρήστος Μαντζαρίδης, Σακίρ Καδί και Μουζαφέρ Χατζημεμίς από την ΕΠΣ Ξάνθης, οι Γιώργος Γκουτάκης και Κωνσταντίνος Τσώλας από την ΕΠΣ Θράκης και οι Στέλιος Καλαμαρας, Σαράντης Τσελεμπάκης, Πασχάλης Τουφάκης και Αναστάσης Γιαννακίδης από την ΕΠΣ Έβρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιστικός προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΟ Βιστωνίδας, ο Μαντζαρίδης από τον ΑΟΞ, οι Καδί και Χατζημεμίς από την ΑΕ Ξάνθης, οι Γκουτάκης και Τσώλας από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Κομοτηνής, ο Γιαννακίδης από τον ΠΑΟΚ Οινόης Ορεστιάδας και οι Καλαμαρας, Τσελεμπάκης και Τουφάκης από την αναδημία του Π. Λογαρά στη Νίκη Απαλού.