Παρουσία αντιπροσωπίας παικτών του ΑΟΞ η κοπή της πίτας όλων των τμημάτων του Ορφέα Ξάνθης (+photos)

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα μετά και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ η κοπή της βασιλόπιτας όλων των τμημάτων του Ορφέα Ξάνθης.

Οικοδεσπότης ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Μπάμπης Χατζημεστής που ήταν και επί της υποδοχής μαζί με τον υπεύθυνος της Ακαδημίας Μάκη Μπογιατζίδη, δέχθηκαν μεταξύ άλλων πολυμελή αντιπροσωπία από την επαγγελματική ομάδα του ΑΟΞ η οποία απαρτιζόταν από τον τιμ μάνατζερ Κώστα Τσαλίκη, τους ποδοσφαιριστές Δήμο Μπαξεβανίδη, Χρήστο Λισγάρα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Θανάση Γκαραβέλη, καθώς και τον φροντιστή της ΠΑΕ Χουσεΐν Τσιτάκ.

Παρόντες φυσικά πέρα από τους ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων και οι γονείς τους. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Ορφέα Χρήστος Μουρτζάνος και οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά κέρδισαν μεταξύ άλλων φανέλες από τους παρευρισκόμενους παίκτες του ΑΟΞ. Και οι τελευταίοι ωστόσο έφυγαν με αναμνηστικά δώρα από τον Μπάμπη Χατζημεστή που πάντα φροντίζει όσο ελάχιστοι τους καλεσμένους του.

Όλοι μαζί ευχήθηκαν η χρονιά να έχει επιτυχίες και πάνω από όλα υγεία για όλα τα μέλη της οικογενειας του Ορφέα. Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες του αθλητικογράφου Γιάννη Τσιλιγκιρίδη…

 class=
 class=
 class=
 class=
 class=