Ανακοίνωση Πανθρακικού για την επιτυχία της Κ15

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Την κατάκτηση του τουρνουά στην κατηγορία Κ15 που διοργανώθηκε στον Βόλο πανηγυρίζει η οικογένεια του Πανθρακικού, όπως ανέδειξε ήδη από το βράδυ της Παρασκευής το ThrakiSportS.

Μάλιστα, οι Θρακιώτες εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, στην οποία γίνεται αναφορά στη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ που εκδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου δύο εικοσιτετράωρα μετά τον τελικό:

«Ακόμη μια επιτυχία πρόσθεσαν τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού καθώς πανηγύρισαν την κατάκτηση του τουρνουά στην κατηγορία Κ15 που διοργανώθηκε στον Βόλο και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα που διεξάγονται στην Ελλάδα.
Πέρα από τις ηλικίες 13-14, υπήρχαν άλλες 3 κατηγορίες με τις ομάδες που πήραν μέρας να φτάνουν τις 64 και όπως γίνεται αντιληπτό, προπονητές και ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού κατάφεραν να βγούνε νικητές σε αυτό τον μαραθώνιο αγώνων. Ο Πανθρακικός συμμετείχε και στην κατηγορία Κ13 με ποδοσφαιριστές 11-12 ετών.
Η ομάδα Κ15 του Πανθρακικού υπό τις οδηγίες του Νίκου Ιωσηφίδη κατάφερε να περάσει την φάση των ομίλων πραγματοποιώντας 2 νίκες (Απόλλων Σμύρνης και Υμηττός) και 1 ισοπαλία (0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου).
Ο Πανθρακικός έδειξε χαρακτήρα στα νοκ άουτ παιχνίδια φτάνοντας στον τελικό όπου αντιμετώπισε τον Πανιώνιο τον οποίο και κέρδισε με 1-0. Μια κούπα που ήταν η 5η φετινή αν αναλογιστεί κανείς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης αλλά και τα άλλα τουρνουά που κέρδισε.
Με την σειρά μας να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και φυσικά ανάλογες επιτυχίες».