Όσα δήλωσαν Μπέρτος και Σκούρτης μετά την ήττα της Ξάνθης απο τον Πανιώνιο

Δεν μπορούσαν να κρύψουν την απογοήτευση τους οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, και κυρίως τον τρόπο που προήλθε αυτή.

Χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Skoda Ξάνθη Βασίλης Σκούρτης ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφέροντας  ” Θεωρώ ότι ο Πανιώνιος δεν ήταν καλύτερος από εμάς, ο Μπακασέτας ήταν σε πολύ καλή μέρα ότι έκανε του έβγαινε, έβαλε τρία όμορφα γκολ και για αυτό χάσαμε. Από την αρχή του αγώνα και μέχρι το 37′ είχαμε την κατοχή της μπάλας, από εκεί και πέρα ήρθε το πρώτο και το δεύτερο γκολ στο καπάκι και κάπου εκεί κόπηκαν τα πόδια μας”. Ενώ όσον αφορά αν αλλάζει κάτι στους στόχους της ομάδας μετά την ήττα ανέφερε πως “Δεν αλλάζει κάτι για εμάς, έτσι και αλλιώς την 6η θέση κυνηγάμε, στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε ότι καλύτερο”.

Από την πλευρά του ο Ξανθιώτης αμυντικός της Skoda Ξάνθη Μανώλης Μπέρτος τόνισε πως “Δεχτήκαμε ένα γκολ σε μια περίοδο του ημιχρόνου που ήμασταν καλύτεροι απο τον αντίπαλο, όμως δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε μετά τα γκολ και γενικά δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε στο σημερινό παιχνίδι και δίκαια χάσαμε”. Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας απο εδώ και πέρα τόνισε πως  “Πλέον κοιτάμε τα παιχνίδια που απέμειναν και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει”.