Από δεύτερος προπονητής στον Πανθρακικό, πρώτος στην Καβάλα ο Ταουσιάνης με τιμ μάνατζερ τον Καζάκη

Την πρόσληψη του πρώην βοηθού προπονητή του Πανθρακικού Γιάννη Ταουσιάνη, που είχε ακουστεί και για την ομάδα της Κομοτηνής τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε και επίσημα η Διοικούσα Επιτροπή της Καβάλας.

Ο Θεσσαλονικός τεχνικός ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στον Αιολικό, από τον οποίο κι έμεινε ελεύθερος, ήρθε σε συμφωνία με την Διοικούσα Επιτροπή των «αργοναυτών» προκειμένου να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΑΟΚ Γιώργος Γουνελάς αναλαμβάνει χρέη βοηθού του Γιάννη Ταουσιάνη, ενώ ο θρακιώτης πρώην ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη και του Πανθρακικού Βλάσης Καζάκης θα έχει το πόστο του team manager.

Εκτός από τις εξελίξεις αυτές υπήρξε αλλαγή σ΄ότι έχει να κάνει με την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων καθώς ο Βαγγέλης Καρασάββας αναλαμβάνει την συγκεκριμένη θέση αντικαθιστώντας τον Κώστα Τσανάκαλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από προσεκτική αναζήτηση και με γνώμονα όχι μόνο το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη. Το βιογραφικό και το προφίλ του είναι πλούσιο και αξιόλογο, καθώς ήταν προπονητής στην ομάδα του Εργοτέλη (Superleague) και του Αιολικού, ενώ δούλεψε και ως βοηθός προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό και ΟΦΗ.

Μαζί του στον πάγκο της ομάδος μας παραμένει ο Γιώργος Γουνελάς ως βοηθός ενώ ο Βλάσης Καζάκης αναλαμβάνει τον ρόλο του team manager.

Τέλος, προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Καρασάββας στην θέση του Κώστα Τσανάκαλη, ο οποίος εργάστηκε στον ομάδα μας με επαγγελματισμό και αφοσίωση και τον ευχαριστούμε για την σημαντική προσφορά του.

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ».