Η χαρά του Λουτσέσκου για ένα… «άδικο» όπως είπε αποτέλεσμα και η ατάκα για τα πλέι οφ

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανθρακικού και κυρίως για την τύχη που είχε η ομάδα του, εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το «Ελ Θράκικο», ωστόσο δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το αποτέλεσμα «άδικο», υποστηρίζοντας ότι ο Πανθρακικός άξιζε κάτι καλύτεροι.

«Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κερδίσαμε αλλά και γιατί ήμασταν τυχεροί. Για πολύ καιρό δεν είχαμε τύχη. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, ο Πανθρακικός δεν άξιζε να χάσει το ματς», είπε αρχικά ο Λουτσέσου. Και συνέχισε:

«Υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Ζαρόπουλος όμως ήταν πολύ καλός, ενώ είχαμε και την έμπνευση του Παπαστεριανού που σκόραρε. Στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλη σύγχυση, στο δεύτερο μέρος κάναμε κάτι καλύτερο, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε, κάναμε λάθη αλλά επαναλαμβάνω ότι νιώθω καλά γιατί κερδίσαμε και μάλιστα στα τελευταία λεπτά».

Μάλιστα, στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι παρά την κακή απόδοση στο δημιουργικό κομμάτι, η ομάδα του αμυντικά στάθηκε καλά και δεν δέχτηκε κάποιο τέρμα. «Ακόμη κι αν κάναμε λάθη, είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα καθώς έχουμε καιρό να δεχτούμε γκολ. Η οικονομία του αγώνα λειτούργησε καλά».

Όταν πάντως ρωτήθηκε αν μπορεί πλέον με 29 βαθμούς να κοιτάει η Skoda Ξάνθη ακόμα πιο ψηλά, στα πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη, απάντησε με χαρακτηριστική ατάκα: «Δεν θέλω να μιλάω για πλέι οφ. Αν το κάνω θα χάσουμε το επόμενο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Προσπαθούμε να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό θα κάνουμε και με τον Παναιτωλικό…».