Συνεχίζει τις επισκέψεις σε σχολεία η Skoda! Μοίρασε φανέλες, προσκλήσεις και αυτόγραφα στο 8ο Γυμνάσιο Ξάνθης (+photos)

Μια πολύ ευχάριστη και ωραία πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας να επισκέπτονται σχολεία του Νομού και να χαρίζουν δώρα αλλά και όμορφες στιγμές στους μικρούς τους φίλους.

Αυτή την φορά η ομάδα της Ξάνθης με τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Κασναφέρη και τους Δημήτρη Γούτα, Λουίτζι Τσενάμο, Μιχάλη Ζαρόπουλο και Βασίλη Φασίδη επισκέφτηκαν το 8ο Γυμνάσιο Ξάνθης που βρίσκεται στον οικισμό του Δροσερού. Την ομάδα της Ξάνθης πέρα απο τους ενθουσιώδεις μαθητές του Γυμνασίου υποδέχτηκε ο διευθυντής του σχολείου που καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τον κ. Κασναφέρη τονίζοντας τους την σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους μαθητές του οικισμού του Δροσερού και την αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο αλλά και την ομάδα της Skoda Ξάνθη. Αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “Να θυμάστε πάντα ότι είμαστε περήφανοι σαν Ξανθιώτες για την ομάδα μας”

Από την πλευρά της ξανθιώτικη ΠΑΕ τον λόγο πήρε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Κασναφέρης που τόνισε πως “Η Ξάνθη είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που βρίσκεται 27 συνεχόμενη έτη στις τάξεις της Α΄ εθνικής (Super League) κατηγορίας και αυτό οφείλεται στην διοίκηση και τους ανθρώπους που την στελεχώνουν, όσο και την ανταπόκριση και προσπάθεια που καταβάλλουν παίκτες και προπονητές. Η οργάνωση του συλλόγου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση», συνέχισε ο κ. Κασναφέρης, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θετικές προσωπικές του εντυπώσεις για την διαχρονική φιλοξενία και συμπεριφορά των Ξανθιωτών.

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 8ου Γ/σιου η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση και διάθεση στους μαθητές προσκλήσεων για το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τέσσερις φανέλες των παικτών κέρδισαν αντίστοιχα μαθητές του σχολείου.